Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » Архів матеріалів
Дорогі учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Щиро вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом! :) 
У січні наш клуб відзначатиме рік з дня заснування. Примітно, що за цей рік нам багато вдалося: сьогодні у Буковинському клубі сучасної вишивки "Вечорниці" понад 30 учасниць. Ми успішно організували і провели першу виставку клубу у жовтні цього року, понад 10 майстер-класів з різноманітних технік вишивання і суміжних хоббі. Згадайте наші чудові заходи: потрійний майстер-клас просто неба на вул.О.Кобилянської, спільні проекти "Вишивані "Вечорниці", "40 янголят", "Вишита новорічна іграшка".
8 чудових призів було розіграно протягом року у різноманітних лотереях, вікторинах і конкурсах нашого клубу.
А скільки зустрічей, нових відкриттів, красивих і вишуканих робіт ми мали змогу побачити на ... Читати далі »
Переглядів: 1346 | Додав: Home_Fairy | Дата: 31.12.2011

29 січня наш клуб проводив майстер-клас з виготовлення різдвяного янгола для діток з малозабезпечених, соціально-незахищених, багатодітних сімей, які зібралися на "губернаторську ялинку" у обласному музично-драматичному театрі ім.О.Кобилянської.
Розпочали з прикрашання двох невеличких ялиночок вишитими іграшками, які власноруч вишили учасниці нашого клубу. Одягали ялинки разом з дітлахами. Учасниця "Вечорниць" Галина Михайлишина показала усім бажаючим майстер-клас з виготовлення новорічного янгола. Деталі і фотозвіт читайте тут: 
http://vechornytsy.at.ua/forum/3-217-1#5657
Переглядів: 993 | Додав: Home_Fairy | Дата: 29.12.2011

Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці" долучився до організації свята для дітей з малозабезпечених, соціально-незахищених та багатодітних сімей. На відкритті "губернаторської ялинки", завтра, 29 грудня, у приміщенні обласного музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської, учасниці клубу "Вечорниці" продемонструють майстер-клас з виготовлення новорічного янгола і прикрасять ялинки власноруч вишитими новорічними іграшками та янголами.
Майстрині нашого клубу вишили більше 60 новорічних прикрас. Це різноманітні вишиті кульки, "конвертики", сніговички, "чобітки" та інші прикраси, спеціально до свята. Відкриття новорічної ялинки з іграшками у стилі hand-made стало кульмінацією спільного проекту клубу "Вечорниці" під назвою "Вишита новорічна іграшка", який стартував ще влітку з ініціативи активної учасниці нашого клубу вишивки Наталі Пташинської.
Міні-виставку новорічних прикра ... Читати далі »
Переглядів: 950 | Додав: Home_Fairy | Дата: 28.12.2011

Вже вп’яте чернівчани та гості міста матимуть змогу відвідати виставку чернівецького Клубу любителів бісероплетіння в Чернівецькому художньому музеї. Клуб було засновано у 2007 році і з тих пір учасниці Клубу щорічно влаштовують цікаве та неповторне свято всім прихильникам рукоділля.
Відкриття V виставки ексклюзивних прикрас із бісеру та напівдорогоцінного каміння відбудеться 22 грудня, о 16:00 у виставковій залі художнього музею. Цього разу участь у виставці візьмуть 20 майстринь бісероплетіння під керівництвом Оксани Каменецької-Садіоглу. Увазі відвідувачів виставки запропоновано близько 150 ексклюзивних робіт. Серед авторів прикрас є як досвідчені та дипломовані майстрині, так і їхні молоді учениці та колеги.
Переглядів: 993 | Додав: Home_Fairy | Дата: 21.12.2011

У четвер, 8 грудня, відбудеться передноворічна зустріч клубу "Вечорниці". Основна тема - підготовка до свята! На зустрічі, окрім спілкування і обіміну досвідом, плануємо робити янголят до різдвяного спільного проекту нашого клубу.
Початок о 15.30. Зустріч відбудеться у приміщенні товариства "Знання", що по вул.Штейнбарга, 23. Прошу не запізнюватись! У цій темі можна узгодити "меню" і план зустрічі!
Переглядів: 814 | Додав: Home_Fairy | Дата: 05.12.2011

Дорогі учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"!
Чергова зустріч нашого клубу відбудеться у неділю, 13 листопада, в приміщенні Краєзнавчого музею - тому де проходила наша виставка (вул.Кобилянської,28).

Початок о 14.00! Прошу не запізнюватись!

Головна тема нашої зустрічі - спільний проект "Новорічна іграшка", окрім того обговоримо спільний проект з написання "порадника" в рамках новорічної лотереї клубу, Іринка Бодейчук розповість, що потрібно буде принести на її МК з декупажу різдвяної свічки, усім, хто з тих чи інших причин не отримав грамоти з нагоди відкриття виставки і подаруночки від "Вишиванки" буде їх вручено!

Новачкам, які ще не були на жодній нашій зустрічі потрібно принести 1-2 вишиті роботи, щоб учасниці клубу могли побачити, що Вам до вподоби вишивати, які техніки і сюжети полюбляєте.

Кава і чай цього разу, мабуть, ... Читати далі »
Переглядів: 914 | Додав: Home_Fairy | Дата: 06.11.2011

Увага! Ми розпочали оновлення нашого "Порадника". Вже сьогодні там можна побачити новий матеріал учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" Анастасії Шерепери "Вишивка на делікатних тканинах за допомогою полотна рівномірного плетіння".
І це тільки початок! Наразі у нашому клубі триває новорічний конкурс. Усі бажаючі учасниці нашого клубу можуть додати авторський матеріал до нашого "порадника" і отримати шанс на новорічний подарунок - сертифікат на купівлю товарів на суму 100 грн у чернівецькому магазині "Мережка" ... Читати далі »
Переглядів: 1382 | Додав: Home_Fairy | Дата: 05.11.2011

Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Спішу поділитися чудовою новиною! У свіжому номері журналу "Вишиванка" (№80) розміщено матеріал про наш клуб на цілий розворот!
Ось скан статті, люб*язно наданий нам Оксаною Микитюк.

Я вже придбала собі примірничок, раджу і вам поспішати, бо з мого досвіду "Вишиванка" розлітається за кілька днів після виходу свіжого номера!
Спеціально до нашої виставки головний редактор журналу «Вишиванка» надіслала вітання для нашого дружного клубу. Я його сьогодні зачитувала на відкритті, але ще поставлю тут, ... Читати далі »
Переглядів: 2469 | Додав: Home_Fairy | Дата: 16.10.2011

Більше 150 робіт і 2 спільні проекти ми підготували для першої презентаційної виставки нашого клубу "Чарівний світ вишивки"! Вітаю усіх учасниць "Вечорниць" з відкриттям! І дякую усім нашим дівчатам за допомогу в організації виставки, за те, що "горіли" спільною справою, принесли чудові роботи. Врешті ми отримали яскраву, неординарну, багату експозицію, яку сміливо можна було б демонструвати й на всеукраїнському рівні.
Високий рівень робіт учасниць клубу "Вечорниці" відзначив у своєму виступі відомий буковинський мистецтвознавець, викладач Микола Шкрібляк.
Роботи, представлені на виставці виконані у техніках: бісер, хрестик, гобеленовий шов, лічильна гладь. Для урізноманітнення експозиції друзі нашого клубу і учасниці, які захоплюються іншими видами рукоділля, прикрасили залу виробами ручної роботи у техніках: валяння, скрапбукінг, декупаж, в*язаними і текстильними авторськими іг ... Читати далі »
Переглядів: 1181 | Додав: Home_Fairy | Дата: 11.10.2011

 Шановні друзі нашого сайту, гості, відвідувачі! 
Запрошуємо всіх, хто любить вишивку на відкриття першої виставки Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" 
"ЧАРІВНИЙ СВІТ ВИШИВКИ", яке відбудеться у вівторок, 11 жовтня, 2011 року о 14.00 у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї. 
Вхід на відкриття вільний! 
Виставка триватиме до 1 листопада. 
 Одразу після відкриття виставки для відвідувачів буде організовано майстер-клас учасниці клубу Наталі Пташинської, яка поділиться секретами виконання складних мережок "ляхівка" і "павучок". 
 Захід відбудеться за підтримки журналу для рукодільниць "Вишиванка", Чернівецького обласного товариства "Знання", чернівецького магазину для рукодільниць "Мережка", інтернет-мага ... Читати далі »
Переглядів: 1101 | Додав: Home_Fairy | Дата: 07.10.2011

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 16 17 »

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Ваші улюблені сюжети це:
1. Усе потроху
2. Візерунки та орнаменти
3. Квіти
4. Не маю чітких уподобань
5. Пейзажі
6. Тварини, птахи
7. Люди
8. Ікони
Всього відповідей: 53

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0