Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Грудень » 28 » "Вечорниці" візьмуть участь у відкритті "Губернаторської ялинки"
21:52
"Вечорниці" візьмуть участь у відкритті "Губернаторської ялинки"
Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці" долучився до організації свята для дітей з малозабезпечених, соціально-незахищених та багатодітних сімей. На відкритті "губернаторської ялинки", завтра, 29 грудня, у приміщенні обласного музично-драматичного театру ім. О. Кобилянської, учасниці клубу "Вечорниці" продемонструють майстер-клас з виготовлення новорічного янгола і прикрасять ялинки власноруч вишитими новорічними іграшками та янголами.
Майстрині нашого клубу вишили більше 60 новорічних прикрас. Це різноманітні вишиті кульки, "конвертики", сніговички, "чобітки" та інші прикраси, спеціально до свята. Відкриття новорічної ялинки з іграшками у стилі hand-made стало кульмінацією спільного проекту клубу "Вечорниці" під назвою "Вишита новорічна іграшка", який стартував ще влітку з ініціативи активної учасниці нашого клубу вишивки Наталі Пташинської.
Міні-виставку новорічних прикрас клубу "Вечорниці" всі охочі могли побачити у магазині "Мережка" - там вони зберігалися до свята.
Учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" на грудневій зустрічі клубу також підготували понад 100 янголят, зроблених по принципу ляльки-мотанки, які служитимуть оберегами новорічного свята. Таких янголят зможуть спробувати "змотати" усі бажаючі дітлахи, які прийдуть на відкриття "губернаторської ялинки". Спеціально для дітей активна учасниця нашого клубу Галина Михайлишина проведе майстер-клас. Матеріали для виготовлення янголят люб*язно надав салон "Фан-Фан Тюльпан". Особливою прикрасою свята стануть два великі янголи-мотанки на верхівки ялиночок, виготовлені вручну учасницями клубу.
Переглядів: 943 | Додав: Home_Fairy | Теги: вишивка новий рік, вишита новорічна іграшка, гладь, ялинка, крейнік, бісер, Новий рік, вишивка | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0