Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » Архів матеріалів
Тільки для учасниць нашого клубу відтепер діє спеціальна пропозиція: ми маємо можливість придбати муліне фірми DMC (cotton i metallic) за ціною від 4,5 грн і 11 грн відповідно! Нитки сертифіковані (мені вислали підтверджуючі документи). Якість гарантовано! Деталі і умови придбання можна побачити у відповідній темі.
Переглядів: 855 | Додав: Home_Fairy | Дата: 01.09.2011

Нам усім разом вдалося придумати 75 wacko варіантів назви нашої першої виставки. Тепер голосуємо у відповідній темі на нашому форумі!

В цілому вийде, що ми обрали 15 найбільш вдалих назв, з поміж яких потім виберемо остаточно!

Увага! Розпочався ІІ тур голосування! Прошу всіх обрати назву до душі.


Переможець конкурсу, - автор найкращої назви, отримає приз - набір для вишивання Dimensions від нашого спонсора "Valery" "Казковий будиночок" (в набір входять канва, нитки, схема, г ... Читати далі »
Переглядів: 989 | Додав: Home_Fairy | Дата: 22.08.2011

Шановні учасниці "Вечорниць" і гості нашого клубу! У правій колонці нашого сайту запрацювала кнопочка SMS-відгук. Якщо Вам подобається наш сайт і форум, Ви вважаєте його корисним і цікавим, можете його підтримати, відправивши смс-ку, згідно інструкцій нашої скарбнички. Просто натискайте на гаманець і виконуйте відповідні інструкції. Зібрані кошти підуть на підтримку сайту - маю мрію колись його побачити без реклами. Для цього треба близько 30 грн на місяць. Я не плекаю ілюзій, що ми їх зберемо, бо читала, що такі скарбнички на теренах країн колишнього СРСР непопулярні, але все ж вирішила спробувати :).
До речі, можна обирати вартість смс самостійно. Мінімальна сума 0,16$ (або ж 1 грн. 28 коп.)
На картинці біля гаманця-лічильник, на якому будуть фіксуватися пожертви - і ви завжди зможете бути в курсі, скільки ми там назбирали :)
Дякую всім за розуміння! 
 
Переглядів: 743 | Додав: Home_Fairy | Дата: 22.08.2011

Сьогодні в нашому клубі відбувся майстер-клас з лічильної гладі нашої учасниці Анастасії Шерепери. Настя - член Спілки народних майстрів України, вишиває давно, тому залюбки погодилась показати своє вміння дівчатам з клубу.
Побачити невеликий фотозвіт з майстер-класу можна у відповідній темі на нашому форумі
Переглядів: 927 | Додав: Home_Fairy | Дата: 18.08.2011


У понеділок, 15 серпня, я нарешті завітала на гостини до магазину нашого офіційного спонсора, який знаходиться у м.Коломия по вул.Валовій, 25. Інтернет-магазин "Вечорниці" у Коломиї працює під вивіскою "Візерунки".

Магазин знаходиться у центрі, знайти його дуже легко! smile 

Асортименту різноманітних товарів позаздрить не одна чернівецька рукодільна крамниця! Непідготовленому чернівецькому відвідувачу на перший погляд здається, що тут є ВСЕ для улюбленого хобі - вишивки! Від голки будь-якого "калібру" - до багета для вже готової вишитої картини! Стіни магазину прикрашають вишиті картини, оформлені працівниками "Візерунків" у міні-експозицію, яка милує око відвідувачів крамниці.


Господиня магазину, пані Мирослава пригощає кавою і ... Читати далі »
Переглядів: 6604 | Додав: Home_Fairy | Дата: 17.08.2011

Майстер-клас, який відбувся днями у Львові, з валяння вовною провела майстриня з Тернополя - Тетяна Роменська. Учасниці рукодільного клубу "Моє хобі" вчилися валяти квіти, які потім можна використовувати у якості заколок для волосся, брошок та інших модних прикрас. Чудовий фотозвіт цього захоплюючого заходу від координатора клубу "Моє хобі" Галини Матвіїв можна подивитися у відповідному розділі на нашому форумі.

Переглядів: 2091 | Додав: Home_Fairy | Дата: 17.08.2011

Шановні учасниці мережі клубів сучасної вишивки "Вечорниці"! Оголошую старт лотереї для членів Львівського клубу вишивки "Моє хобі"!
Розігрується набір від фірми "Нова слобода" "Спогади про літо". У набір входять: дизайнерська канва з нанесеним малюнком у вигляді прочиненого віконця, кольорова схема, за якою вишиваються ваза і колоски у ній, нитки, розібрані за номерами, голка. Часткова вишивка з бекстічем надає картині додаткового об*ємного ефекту, а вишивається напрочуд швидко і приємно!
Умови проведення лотереї максимально прості. Зареєструватися до участі можна у цій темі.
Розіграш приза і нагородження переможця відбудеться наприкінці вересня. Бажаю всім удачі!
Переглядів: 1180 | Додав: Home_Fairy | Дата: 13.08.2011

Шановні члени Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Запрошуємо усіх бажаючих відвідати майстер-клас учасниці нашого клубу, члена Спілки народних майстрів України Анастасії Шерепери. Тема майстер-класу: "Вишивка у техніці "Лічильна гладь".
Майстер-клас відбудеться у четвер, 18 серпня 2011р. за адресою: м.Чернівці, вул.Штейнбарга, 23, приміщення товариства "Знання". Початок о 16.00! Прошу не запізнюватися!
З собою мати: невеликий відріз канви типу Аіда 16 (можна домоткане полотно або іншу тканину рівномірного плетіння), голку, ножиці, муліне (можна меланж для додаткового переливчастого ефекту smile ). Анастасія принесе для кожної учасниці МК шовкові нитки для проби.
До зустрічі у нашому клубі!
Переглядів: 1386 | Додав: Home_Fairy | Дата: 12.08.2011

Хто ж не хотів би мати у своїй вишитій колекції принаймні однин шедевр фірми Dimensions? Чесно скажу, після того, як мені подарували перший набір, Dimensions назавжди став моєю фірмою-фаворитом у вишивці. Безліч сюжетів, велика кількість декоративних швів, напівхрест і бекстіч, які надають об*єму вишивці - усе це, без сумніву візитна картка дизайнів Дім.
Проте, доки омріяний набір потрапляє в Україну, його ціна зростає вдвічі, а то й утричі! Подивіться у розрекламованих інтернет-магазинах: деякі відомі дизайни з "Золотої колекції" вартують більше 400 гривень! А може бути інакше smile
Спеціально для мережі наших клубів крамничка "Валері" пропонує привезти під замовлення шикарні набори - мрію кожної ... Читати далі »
Переглядів: 1077 | Додав: Home_Fairy | Дата: 10.08.2011

Шановні учасниці рукодільного клубу "МОЄ ХОБІ"! В неділю, 14 серпня 2011р., о 13.00 в приміщенні Марійського товариства, яке знаходиться у Львові по вул. Руській,10, відбудеться майстер-клас з валянню вовною, будемо вчитись робити квітку-брошку. 
Майстер-клас проведе майстриня з Тернополя - Тетяна Роменська (Охрицька), всі необхідні матеріали Таня привезе з собою. Запрошуються усі, кого цікавить цей вид рукоділля. 
 Запис на МК за тел: 067 784 51 28 (Галя).

Поставити запитання і записатися можна також у відповідній темі на нашому форумі.
Переглядів: 1656 | Додав: Home_Fairy | Дата: 10.08.2011

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 »

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0