Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » Архів матеріалів
Скоро літо - пора відпусток, мандрівок, подорожей... Пропоную і Вам, дорогі учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці", "відпочити" на березі моря - у романтичному місці, де відкриваються чудові краєвиди, гостинно запрошують маленькі затишні кафе на узбережжі, вузенькі вулички тонуть у квітах, а тепле море вабить лагідними хвилями.
Саме таку красу - набір для вишивання хрестиком "Кафе на узбережжі" від Dimensions Ви маєте шанс отримати в подарунок, якщо візьмете участь у вікторині нашого клубу.
Увага! Вікторина проводиться лише серед членів Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці". Щоб стати учасником клубу потрібно заповнити заявку на вступ, прийти на нашу чергову зустріч і показати кілька вишитих робіт.
Умови прове ... Читати далі »
Переглядів: 1123 | Додав: Home_Fairy | Дата: 25.04.2011

Наступна зустріч нашого з вами клубу відбудеться у тому самому місці 7 або 8 травня. Час - пропонуйте! Орієнтовний план зустрічі ось у цій темі: http://vechornytsy.at.ua/forum/3-58-298-16-1303246964. Основа є - деталі можемо змінювати. Чекаю пропозицій! Увага! Бачити цю тему форуму можуть лише учасниці нашого клубу!
Також чекаю ідей щодо організації чаю/кави, адже минулого разу у нас справжній бенкет вийшов :). Треба втричі менше солодощів! Як би раціонально розподілити між нами хто що принесе, щоб потім назад додому не тягнути? :)

Переглядів: 965 | Додав: Home_Fairy | Дата: 20.04.2011

Хочете бути в курсі останніх коментарів на нашому форумі? Все просто - натискайте на кнопку "Нові повідомлення" в правому верхньому куті - під "шапкою" сайту. Або ж натискайте сюди: http://vechornytsy.at.ua/forum/0-0-1-34 (результат однаковий). Таким чином можна побачити, які теми оновлювалися останніми і де у нас найбільша активність :). 
Можна також відстежувати якусь конкретну тему, яка Вас цікавить. Для цього, під час додавання свого коментаря, поставте "галочку" у віконці навпроти "інформувати про оновлення через e-mail". Тоді про всі нові дії і коментарі в цій темі Ви будете сповіщені прямо на свою пошту :)
Творчих успіхів!
Переглядів: 838 | Додав: Home_Fairy | Дата: 18.04.2011

Дівчата, зі мною зв*язалася журналіст інтернет-видання "Made-in-ukraine". Запитала, чи можна розмістити інформацію про наш клуб у них на сайті. Я відповіла на купу запитань, написала їй про ВСІХ без винятку учасниць. На жаль, не все розказане мною попало у статтю, деякі факти в кінцевому вигляді вийшли досить віддаленими від реальності, але загалом стаття хороша...
Особливо мене "порадувало", що журналіст назвала нас "жіночками, охочими відвідувати рукодільні посиденьки" :). Ех, сюди б її - у нас справжній творчий процес, посиденьки - то не про наш клуб однозначно!
Читаємо тут: http://made-in-ukraine.info/na-vechornytsi-–-z-golkoyu-v-rukakh/
Картинка для привернення уваги: "Посиденьки" :). Хіба у нас таке? ... Читати далі »
Переглядів: 918 | Додав: Home_Fairy | Дата: 14.04.2011

Ура, дорогі учасниці клубу "Вечорниці"! Відбулася наша чергова зустріч :). Все пройшло в теплій, дружній атмосфері, за чашкою чаю. Можу констатувати, що ми так захопилися розмовою, що практично нічого не з*їли із грандіозних запасів печива і цукерок, тому наш клуб може також на себе взяти функцію клубу зі схуднення! smile Півтори години промайнули, як одна мить!
Ми всі, впевнена, раді новим знайомствам і новим можливостям, які сьогодні для себе відкрили. Тож як все було? Читаємо і обговорюємо на форумі! Там же розміщено усі вдалі фото нашої зустрічі.
Переглядів: 961 | Додав: Home_Fairy | Дата: 08.04.2011

Шановні учасниці клубу! Я розпочала каталог статей нашого клубу, який буде формуватися з різної корисної інформації, наданої учасницями на основі їхнього досвіду, пошуків, практичних навичок.
Практичні поради з оформлення наших вишитих робіт уже в каталозі за адресою: http://vechornytsy.at.ua/publ
Переглядів: 916 | Додав: Home_Fairy | Дата: 07.04.2011


На нашому форумі відсьогодні можна переглянути фотозвіти з УСІХ виставок "Вишиваний дивотвір", які відбувалися у нашому місті. Щоб переглянути звіти, увійдіть під своїм логіном на форум і перейдіть за посиланням: http://vechornytsy.at.ua/forum/7 (посилання дійсне тільки для учасниць клубу)

За надані матеріали дякуємо Оксані Микитюк та Олені Лакізі! Якщо Ви маєте свої фото з цієї імпрези - додавайте у відповідні теми за роками проведення виставок! smile
Копіювання фотографій на інші ресурси просимо узгоджувати з авторами світлин wink
Переглядів: 1064 | Додав: Home_Fairy | Дата: 05.04.2011


Дорогі учасниці клубу "Вечорниці"!
Форум нашого клубу активно розвивається. Просимо Вас активно долучатися до діалогу!
У розділі "Обмін досвідом" http://vechornytsy.at.ua/forum/4 з*явилося багато цікавих матеріалів щодо нашого з Вами спільного хоббі. Залишайте свої коментарі, посилання, фото робіт, інші матеріали у створених темах, або створюйте свої - які на Ваш погляд могли би бути важливими і корисними для учасниць нашого клубу.
У розділі "Виробники і дизайнери вишивок. Приклади вишитих робіт" http://vechornytsy.at.ua/forum/8 будуть розміщуватися матеріали і відгуки щодо розробників вишиваної продукції, фото готових робіт за їхніми дизайнами, щоб учасниці клубу могли мати цілісне уявлення п ... Читати далі »
Переглядів: 2478 | Додав: Home_Fairy | Дата: 02.04.2011

 Увага! В тестовому режимі запрацював форум нашого клубу! Просимо активно приєднуватися до дискусій smile
Переглядів: 1738 | Додав: Home_Fairy | Дата: 24.03.2011

  Ви серйозно захоплюєтеся вишивкою? Вам цікаве спілкування з іншими рукодільницями? Ви прагнете постійно вдосконалювати свою майстерність і навчатися у інших майстринь? Вам до вподоби експериментувати з різними видами ниток та тканин? Ви хочете знати, над чим зараз працюють Ваші чернівецькі колеги по хобі?

   Тоді запрошуємо Вас до Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці”!

    Ми пропонуємо Вам:
- постійне спілкування з вишивальницями;
- різноманітні майстер-класи;
- професійну допомогу з боку учасниць клубу в разі виникнення будь-яких питань, пов’язаних з нашим хобі
- участь у сюрпризах, розіграшах призів, робінах і інших проектах нашого клубу.

Заповніть заявку на вступ і ми повідомимо Вам про час і місце наступної зустрічі учасниць Буковинсько ... Читати далі »

Переглядів: 1316 | Додав: Home_Fairy | Дата: 23.03.2011

« 1 2 ... 15 16 17

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0