Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Жовтень » 16 » Матеріал у журналі "Вишиванка" про наш клуб
13:37
Матеріал у журналі "Вишиванка" про наш клуб
Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Спішу поділитися чудовою новиною! У свіжому номері журналу "Вишиванка" (№80) розміщено матеріал про наш клуб на цілий розворот!
Ось скан статті, люб*язно наданий нам Оксаною Микитюк.

Я вже придбала собі примірничок, раджу і вам поспішати, бо з мого досвіду "Вишиванка" розлітається за кілька днів після виходу свіжого номера!
Спеціально до нашої виставки головний редактор журналу «Вишиванка» надіслала вітання для нашого дружного клубу. Я його сьогодні зачитувала на відкритті, але ще поставлю тут, щоби всі бажаючі могли прочитати: 

"Шановні друзі, ми раді Вас щиро вітати з цією прекрасною подією у житті. Бажаємо, щоб перша виставка стала для Вас легким початком всіх наступних подій, що будуть відбуватися в житті Вашого творчого об’єднання. Ми раді, що вишивка допомагає Вам жити, творити. Приємно, що саме вишивка та любов до неї згуртували Вас. Інакше, напевне, не могло бути, що саме в неповторному, старовинному місті Чернівці створено такий клуб вишивки «Вечорниці». Велична архітектура, неповторний колорит краю надихає його жителів на створення неповторних рукотворних шедеврів вишивки. 
Бажаємо, щоб у вашому краї цвіли вишиванки з візерунками благополуччя, добра, щастя, натхнення, наснаги. Щоб їх майстрам своїм вмінням вдавалось перевершувати самих себе з кожною вишуканою роботою. 
Бажаємо, завжди залишатися приємними, привітними людьми, які з великою радістю мають бажання поділитися своїми вміннями, знаннями з новачками. Щоб все більше і більше шанувальників вишивки об’єднувалось під крилом клубу «Вечорниці». 


З найкращими побажаннями у всіх життєвих і 
творчих починаннях 
редактор журналу «Вышиванка» Оксана Коломієць".
 

Уже знаю, що про нас є матеріали у багатьох ЗМІ, а також наше власне відео. Все це зможете побачити згодом на нашому форумі.
Ще раз дякуємо редакції "Вишиванки" за гарний матеріал і класні призи для учасниць "Вечорниць", а також за щиросердне вітання з нагоди нашого свята - першої виставки клубу!
Сподіваємось на подальшу творчу співпрацю smile
Переглядів: 2466 | Додав: Home_Fairy | Теги: схеми вишивок, Буковина вишивка, Vechornytsy, Вечорниці-club, Вечорниці Буковина, статті, Чернівці вишивка, клуб вишивки, ЗМІ про нас, Вечорниці club | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0