Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Перша виставка Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" урочисто відкрита! (оновлено)
23:01
Перша виставка Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" урочисто відкрита! (оновлено)
Більше 150 робіт і 2 спільні проекти ми підготували для першої презентаційної виставки нашого клубу "Чарівний світ вишивки"! Вітаю усіх учасниць "Вечорниць" з відкриттям! І дякую усім нашим дівчатам за допомогу в організації виставки, за те, що "горіли" спільною справою, принесли чудові роботи. Врешті ми отримали яскраву, неординарну, багату експозицію, яку сміливо можна було б демонструвати й на всеукраїнському рівні.
Високий рівень робіт учасниць клубу "Вечорниці" відзначив у своєму виступі відомий буковинський мистецтвознавець, викладач Микола Шкрібляк.
Роботи, представлені на виставці виконані у техніках: бісер, хрестик, гобеленовий шов, лічильна гладь. Для урізноманітнення експозиції друзі нашого клубу і учасниці, які захоплюються іншими видами рукоділля, прикрасили залу виробами ручної роботи у техніках: валяння, скрапбукінг, декупаж, в*язаними і текстильними авторськими іграшками і іншими рукотворами.
Чудові спільні проекти були презентовані на нашій виставці. Перший проект - "40 янголят", створених за принципом ляльок-мотанок. Янголят робили гуртом на зустрічі клубу :). Вони стали оберегами нашої експозиції.
Над іншим спільним проектом працювало 13 учасниць нашого клубу. Кожна з них вишила одну літеру з назви "КЛУБ "ВЕЧОРНИЦІ". Вишитий логотип допоміг оформити у великий 2,5-метровий багет наш спонсор - багетна майстерня "Алеся". Логотип розміщено на чільному місці експозиції.
Спеціально до виставки учасниця "Вечорниць" Ірина Бодейчук, використовуючи техніку "скрапбукінга" виготовила унікальну книгу відгуків, в якій одразу після відкриття виставки уже з*явилися побажання для нашого клубу від відвідувачів виставки.
Кожна учасниця "Вечорниць", яка взяла участь у нашій виставці, отримала на згадку грамоту, подарунок від наших спонсорів - журналу "Вишиванка" і картку знижки магазину "Мережка".
Одразу після відкриття експозиції, усі бажаючі могли взяти участь у майстер-класі учасниці клубу "Вечорниці" Наталі Пташинської, яка поділилась своїми знаннями з виконання складних мережок "ляхівки" і "павучка".
Виставка клубу триватиме до 1 листопада, просимо всіх бажаючих завітати до Чернівецького краєзнавчого музею і долучитися до "Чарівного світу вишивки"!
Переглядів: 1175 | Додав: Home_Fairy | Теги: виставка клубу Вечорниці, Чарівний світ вишивки, вишивка, Вечорниці-club, Буковинський клуб Вечорниці | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Ваші улюблені сюжети це:
1. Усе потроху
2. Візерунки та орнаменти
3. Квіти
4. Не маю чітких уподобань
5. Пейзажі
6. Тварини, птахи
7. Люди
8. Ікони
Всього відповідей: 53

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0