Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » Архів матеріалів
Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці" спільно з Чернівецьким обласним краєзнавчим музеєм до Дня міста організували самобутні майстер-класи просто неба.
Три майстрині – учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки «Вечорниці»: Анастасія Шерепера, Олена Лакіза і Галина Михайлишина погодились показати усім бажаючим свої вміння та навички у різноманітних жанрах прикладного мистецтва.
Для усіх, хто спеціально завітав на майстер-класи та просто перехожих, які з цікавістю зупинялися біля імпровізованої «майстерні» Буковинського клубу «Вечорниці», майстрині показали секрети вишивання, валяння вовною, витинання та декору hand-made листівок.
«Майстер-класи у нашому клубі відбуваються постійно, - розповіла координатор Буковинського клубу сучасної вишивки «Вечорниці» Тетяна Нагайчук, - ми вибрали найбільш цікаві, на нашу думку, і видовищні, аби привернути увагу чернівчан до суч ... Читати далі »
Переглядів: 1035 | Додав: Home_Fairy | Дата: 07.10.2011

Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці" спільно з Чернівецьким обласним краєзнавчим музеєм запрошують на яскраві майстер-класи просто неба, присвячені Дню народження рідного міста.
У п*ятницю, 7 жовтня, о 12:00 на пішохідній вулиці нашого міста, яка носить ім*я Ольги Кобилянської, навпроти Чернівецького краєзнавчого музею відбудуться майстер-класи учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" - майстринь Анастасії Шерепери, Олени Лакізи і Галини Михайлишиної.
Захід відбудеться за підтримки улюбленого журналу усіх рукодільниць "Вышиванка".
Для всіх бажаючих учасниця Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" Анастасія Шерепера - член Спілки майстрів народного мистецтва з 2002 року, покаже свої секрети і прийоми вишивання у техніці "лічильна гладь". Можна буде побачити вишиті сорочки, рушники, серветки, та інші вироби, виконані ... Читати далі »
Переглядів: 1032 | Додав: Home_Fairy | Дата: 28.09.2011

Відсьогодні для учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" діє знижка у розмірі 10% на дерев*яні багети у арт-крамниці "Палітра", що по вул. М.Гоголя,6 у м.Чернівці. Знижка надається за умови пред*явлення спеціальних візиток магазину.

Арт-крамниця "Палітра” відкрилася в Чернівцях у 2010 році і спеціалізується на роздрібній та оптовій торгівлі матеріалами для художників, дизайнерів, а також для людей, що захоплюються різноманітними хоббі.
В 2011 році "Палітра" відкрила філіал крамниці в мережі інтернет.
Широкий вибір різноманітних товарів задовольнить будь-які побажання клієнта, адже крамниця постійно вдосконалюється та працює над розширенням асортименту.
У інтернет-магазині "Палітра" немає мінімальної суми зам ... Читати далі »
Переглядів: 1608 | Додав: Home_Fairy | Дата: 20.09.2011

Фотозвіт з майстер-класу Олени Лакізи з валяння вовною, який відбувся 15 вересня у Буковинському клубі сучасної вишивки "Вечорниці" вже на сайті! У відповідній темі на форумі можна його побачити :)
Учасниць майстер-класу прошу додати у цю ж тему фото готових виробів, які ви виваляли на МК, адже усім цікаво побачити результат!
Отож, запрошую до перегляду фото...
Переглядів: 1180 | Додав: Home_Fairy | Дата: 16.09.2011

Учасницям Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" дуже сподобався фотозвіт наших львівських колег з клубу "Моє хобі" з майстер-класу Тетяни Роменської. Тож ми вирішили не відставати і також організувати МК.

Маємо і свою майстриню, яка покаже нам, як робити валяну квітку-брошку. Це учасниця нашого клубу Олена Лакіза. Вона неодноразово проводила майстер-класи з валяння у Чернівцях, та й на багатьох заходах всеукраїнського масштабу і зараз люб*язно погодилась навчити учасниць нашого клубу робити невеличкі квіти-прикраси.

Матеріали для виготовлення квітки принесе Олена з власних запасів. 

Майстер-клас відбудеться у четвер, 15 вересня, о 16:00 за адресою вул.Штейнбарга,23, приміщення товариства "Знання"! 

Запрошуємо всіх, хто бажає навчитися і спробувати новий вид рукоділля! А також н ... Читати далі »
Переглядів: 1707 | Додав: Home_Fairy | Дата: 12.09.2011

9 вересня відбулася довгоочікувана зустріч Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Зустріч була і справді конструктивною. Ми вирішили багато питань щодо організації виставки нашого клубу, побачили нові роботи учасниць "Вечорниць", отримали клубні картки і наші замовлення з інтернет-магазинів. На зустріч нашого клубу завітала координатор Івано-Франківського клубу "Вечорниці" Валерія Ковач, яка побачила наш формат зустрічей, щось взяла для себе, багато розповіла про розвиток такого виду хоббі, як вишивання на Івано-Франківщині. Усі були раді знайомству і задоволені цікавим спілкуванням з однодумцями!
У зв*язку з технічними проблемами, які не залежали від організаторів конкурсу, ми були змушені перенести нагородження переможців конкурсу "Вишиваю щастя" до нашої наступної зустрічі на майстер-класі Людмили Турченяк. Проте нагородження обов*язково буде. Призи у мене.
Отож, запрошую ... Читати далі »
Переглядів: 944 | Додав: Home_Fairy | Дата: 10.09.2011

На наш фотоконкурс від інтернет-магазину "Вечорниці" надійшли класні фото від учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки! 
Наші конкурсанти: 
Галина Михайлишина, Ірина Бодейчук, Оксана Микитюк, Анастасія Шерепера, Ольга Вдовиченко, Наталія Стойко, Світлана Щербініна, Наталка Пташинська. 

Роздивитися конкурсні фото поближче можна тут: http://vechornytsy.at.ua/forum/12-102-3155-16-1315047509 

А тепер, увага! Визначено переможців! Ними стали Наталка Пташинська і Світлана Щербініна! Нагородження переможців відбудеться завтра, 9 вересня 2011 о 16:00 на зустрічі Буковинського ... Читати далі »
Переглядів: 866 | Додав: Home_Fairy | Дата: 03.09.2011

Отже, зустріч Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" відбудеться у п*ятницю, 9 вересня, о 16.00 в приміщенні товариства "Знання" по вул.Штейнбарга,23.

Орієнтовний план зустрічі:
1. Обговорення ходу підготовки до виставки нашого клубу:

а) інформаційний стенд клубу
б) проект "Вишивані Вечорниці"
в) проект "Янголята"
г) визначення переможця конкурсу "Краща назва виставки" і вручення приза
д) узгодження термінів усіх підготовчих заходів
є) організаційні питання що не стосуються вишивання  

2. Підведення підсумків ... Читати далі »
Переглядів: 1146 | Додав: Home_Fairy | Дата: 02.09.2011

Поки-що форум працює у тестовому режимі. Учасниці клубу з Івано-Франківщини можуть створювати нові теми, коментувати повідомлення, домовлятися про зустрічі клубу. На форумі з*явилася достатня кількість вишивальниць, щоби відкрити цю гілку форуму. Про будь-які незручності, некоректну роботу чи інші проблеми прошу повідомляти мені у особистому повідомленні або ж на електронну адресу vechornytsy@gmail.com
Шановні рукодільниці, можете пробувати створювати темки, якщо раптом щось неправильно зробите, не там напишете, чи не так вставите зображення - не біда! smile Просто кажіть, що не так і я затру чи виправлю усі помилки wink ... Читати далі »
Переглядів: 1249 | Додав: Home_Fairy | Дата: 01.09.2011

Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Нагадую, що 6 вересня завершується прийом фотографій на конкурс нашого клубу "Вишиваю щастя". Умови конкурсу можна прочитати у відповідній темі на нашому форумі. Після закриття прийому заявок - у цій же темі будуть виставлені всі фото, які надійшли для участі в конкурсі. Спонсор нашого клубу - інтернет-магазин "Вечорниці" обиратиме переможця wink з-поміж учасників. Нагородження переможця відбудеться 9 вересня на зустрічі нашого клубу!
Переглядів: 829 | Додав: Home_Fairy | Дата: 01.09.2011

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 16 17 »

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0