Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » Архів матеріалів
Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! На нашому форумі незабаром відбудеться масштабна реорганізація у зв*язку із приєднанням до нашого веб-ресурсу наших колег-вишивальниць з Львівщини та Івано-Франківщини. Прошу з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і виправдати сподівання на нашу буковинську толерантність та гостинність! smile Вважаю, що нам усім буде цікавіше разом! smile
Ласкаво просимо!
Переглядів: 996 | Додав: Home_Fairy | Дата: 08.08.2011

З ініціативи активної учасниці нашого клубу Ольги Скрипник, ми оголошуємо новий конкурс в рамках підготовки до першої виставки нашого клубу!

Отож, потрібно придумати красиву, влучну, привабливу назву для виставки нашого клубу. Думаю, всі погодяться, що нам не варто називати нашу виставку довгим словосполученням, достатньо 1-3 слів.
Кількість варіантів від одного учасника - необмежена! Назви приймаються до 22 серпня включно!
Після цього, з 22 по 26 серпня ми проголосуємо за 10 найкращих назв, а з 26 серпня по 1 вересня - оберемо з десятки найкращих одну - яка й стане назвою нашої виставки!

Прошу залишати свої варіанти у відповідній темі на форумі http://vechornytsy.at.ua/forum/12-127-1#2436 ... Читати далі »
Переглядів: 1038 | Додав: Home_Fairy | Дата: 07.08.2011

Серпнева зустріч нашого клубу була пречудовою! Стільки нових облич, яскравих вражень, гарних робіт, щирих усмішок! Прошу учасниць клубу та гостей нашого сайту переглянути свіженький фотозвіт з нашої зустрічі, який розміщено у відповідній темі на форумі.
Ми сьогодні вирішили кілька принципових питань щодо роботи клубу, поділились досвідом, завели нові знайомства та побачили дуже багато красивих вишитих речей! Сподіваюся наступні наші зустрічі будуть триматися на такому ж високому рівні!
Переглядів: 1046 | Додав: Home_Fairy | Дата: 05.08.2011

Дорогі учасниці клубу та гості нашого сайту! Наш офіційний спонсор інтернет-магазин "Вечорниці" оновлює дизайн та змінює свою адресу в інтернеті. Відтепер його розміщено тут: http://vechornytsi.if.ua

Як розповіла господиня магазину пані Мирослава, це зроблено для полегшення роботи з магазином та якісного і швидкого обслуговування клієнтів. "Наш інтернет-магазин створений для людей, які бажають придбати якісні товари для рукоділля! На данний час, ми пропонуємо різноманітні набори для вишивання за привабливими цінами, а новий дизайн інтернет-магазину зробить ваші покупки приємними і зручними", - зазначає пані Мирослава.

І справді асортимент товарів досить великий! Тут можна придбати набори для вишивки хрестом, бісером, стрічками, нитки та бісер для вишивання. Проте поки-що не всі товари пред ... Читати далі »
Переглядів: 6864 | Додав: Home_Fairy | Дата: 05.08.2011

Активна учасниця нашого клубу Галина Михайлишина нещодавно знайшла матеріал про те, як перевірити, чи оригінальне муліне ви купили, чи китайську підробку? Я подумала, що така стаття стане достойним доповненням до нашого "Каталогу статей".
Одразу зазначу, що жодного випадку, коли б у інтернет-магазинах, з якими постійно працює наш клуб, нам продали підробне муліне DMC, Anchor чи Madeira не було. Нитки вони закупають лише у перевірених та офіційних постачальників.
Проте, коли нам не вистачає одного-двох моточків і лінь замовляти їх через інтернет, ми зазвичай вирушаємо у рукодільні магазини у нашому місті. Тому, щоб не потрапити у неприємну ситуацію і не зіпсувати вишивку нитками, що линяють, раджу усім почитати наступний матеріал з нашого клубного "Каталогу статей"

Прошу слідувати ... Читати далі »
Переглядів: 782 | Додав: Home_Fairy | Дата: 02.08.2011

Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"!
Спішу повідомити, що чергове засідання нашого клубу відбудеться у п*ятницю, 5 серпня 2011 року у приміщенні товариства "Знання" по вул.Штейнбарга, 23.

Початок о 16.00!
План нашої зустрічі:

1. Ознайомлення з останніми новинами, подіями у клубі.
2. Обговорення поточного проекту "Вишивані "Вечорниці" - координатор Олена Ямнюк
3. Обговорення поточного клубного проекту "Вишита сорочка" - координатор Анна Кишканик
4. Визначення і нагородження переможця ко ... Читати далі »
Переглядів: 893 | Додав: Home_Fairy | Дата: 01.08.2011

У зв*язку зі збільшенням кількості користувачів, тем і повідомлень, виникла потреба оптимізації форуму. Ставлю всіх до відома, що у найближчих кілька днів буде проведено оптимізацію, чистку і систематизацію нашого форуму для більш зручного користування. Схожі теми, теми-клони у різних розділах будуть об*єднані, беззмістовні повідомлення та повідомлення, які відхиляються від тем або не несуть інформаційного навантаження - видалені без розриву логічних зв*язків. Усіх прошу поставитися з розумінням, адже, сподіваюсь, після оптимізації форуму нам усім стане легше ним користуватися!
Переглядів: 775 | Додав: Home_Fairy | Дата: 27.07.2011

Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! У середу, 27 липня 2011р. о 16.00 у нашому клубі відбудеться майстер-клас з вишивки на станку. Запрошуються усі, кому цікава ця тема. Нагадую, адреса нашого клубу м.Чернівці, вул.Штейнбарга, 23, приміщення товариства "Знання". Прошу не запізнюватися, адже хочу встигнути розповісти усе, що запланувала.
Переглядів: 1231 | Додав: Home_Fairy | Дата: 25.07.2011

У звя*зку з численими зверненнями до мене, щодо того, що на нашому форумі важко орієнтуватися, пишу наступне роз*яснення!

Отож, якщо Ви хочете бути в курсі останніх новин на форумі, натискайте "Нові повідомлення" у правій верхній частині форуму (відзначено червоним)



Таким чином, Ви зможете бачити теми, в яких найбільша активність і в яких є нові відповіді наших форумчанок. У правй колонці є дата і час, коли було додано останнє повідомлення і нікнейм автора цього повідомлення. (обведено червоним)

... Читати далі »
Переглядів: 792 | Додав: Home_Fairy | Дата: 22.07.2011

Випадково знайшла інформацію про наш клуб у газеті "Від і До". Раніше її не бачила :), тому вибачте, що вона місячної давності... Ось, прошу всіх почитати - в кінці кілька абзаців про нас згадується! Основне інтерв*ю - однієї з буковинських майстринь (теж корисно почитати), а далі й про наші "Вечорниці" йдеться smile

"Від і До" від 17.06.2011 р.

Вишивка в одязі - модно, проте дорого

Останнім часом дедалі популярнішою деталлю оздоблення одягу стає вишивка. Молодь, як правило, купує повсякденні речі з елементами гаптування. А от святковий одяг традиційно потопає у вишитих візерунках.

Звичай вишивати найкраще зберігся у селах, де жінки споконвіку гаптували, і з покоління в покоління передавали свої знання та навички, намагаючись збер ... Читати далі »
Переглядів: 1124 | Додав: Home_Fairy | Дата: 15.07.2011

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 »

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Ваші улюблені сюжети це:
1. Усе потроху
2. Візерунки та орнаменти
3. Квіти
4. Не маю чітких уподобань
5. Пейзажі
6. Тварини, птахи
7. Люди
8. Ікони
Всього відповідей: 53

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0