Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Вересень » 28 » Потрійний майстер клас під відкритим небом відбудеться 7 жовтня!
21:38
Потрійний майстер клас під відкритим небом відбудеться 7 жовтня!
Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці" спільно з Чернівецьким обласним краєзнавчим музеєм запрошують на яскраві майстер-класи просто неба, присвячені Дню народження рідного міста.
У п*ятницю, 7 жовтня, о 12:00 на пішохідній вулиці нашого міста, яка носить ім*я Ольги Кобилянської, навпроти Чернівецького краєзнавчого музею відбудуться майстер-класи учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" - майстринь Анастасії Шерепери, Олени Лакізи і Галини Михайлишиної.
Захід відбудеться за підтримки улюбленого журналу усіх рукодільниць "Вышиванка".
Для всіх бажаючих учасниця Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" Анастасія Шерепера - член Спілки майстрів народного мистецтва з 2002 року, покаже свої секрети і прийоми вишивання у техніці "лічильна гладь". Можна буде побачити вишиті сорочки, рушники, серветки, та інші вироби, виконані Анастаією у цій техніці.
Валяння вовною - нове модне хоббі серед чернівчанок, - представить Олена Лакіза. Вона давно займається цим видом прикладного мистецтва і навчить усіх бажаючих валяти з кольорової вовни намистинки. Олена також розповість і покаже варіанти оформлення готових намистин в прикраси і аксесуари.
Галина Михайлишина - учасниця Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" з дня його заснування, окрім вишивки, захоплюється виготовленням листівок ручної роботи. Як виготовити hand-made листівки вона покаже учасникам "майстер-класу просто неба".
Потрійний майстер-клас відбудеться у рамках першої виставки Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці". Слідкуйте за анонсами!
Переглядів: 1031 | Додав: Home_Fairy | Теги: Олена Лакіза, вишивка хрестом, сорочка, Вечорниці, майстер-клас, Анастасія Шерепера, Галина Михайлишина, схеми вишивки, клуб Вечорниці | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0