[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Форум » Наші виставки » Виставка » виставка-2016 (5 років клубу, місту своєму творчість присвячуємо)
виставка-2016
nosiknataДата: Субота, 17.09.2016, 14:54 | Сообщение # 176
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Хто писав ось тут?
http://чернівці.com.ua/afisha....6%D1%96

там помилка у реченні :Вишивку можна буде переглянути до 6 жовтня.


 
SunflowerДата: Субота, 17.09.2016, 15:50 | Сообщение # 177
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 6  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Виставка стартувала, це супер! Всі учасниці молодці. Експозиція дуже багата і дуже достойна. Відкриття достатньо інформативне і не затягнуте у часі, дівчата правильно зорієнтувалися і вибрали золоту середину. Про фуршет нічого сказати не можу, оскільки я його вже не застала, коли вийшла із залу).

Хотіла уточнити про активістів і виробників. Із тих запрошених, до кого я заходила особисто, були всі, крім представника магазина Україночка (я просто їх не дуже знаю). Із запрошених Оксаною, теж були всі.
виробники, до яких звернулася Ліда на диво відгукнулися і багато хто виразив побажання і готовність з нами співпрацювати. Тому вважаю, що ці зусилля буди виправдані і вартівні.
Мені трохи шкода, що з подарунками від спонсорів доведеться чекати 2 тижні. Я планувала Абрисовську посилку сплавити, поки до неї діти не дісталися) 

Загалом мені все на відкритті сподобалося. Щось конкретніше про враження тяжко сказати, я була трохи зааферувана, запрошеними мною гостями - показати, розказати, сфотографувати... Сподіваюся, що ні в кого до мене з цього приводу претензій нема.

Перепрошую, що зовсім не доклалася до помочі в підготовці експозиції - із виходом на роботу мені стало значно тяжче розраховувати свій вільний час.

Про всяк випадок напишу, що  модераторських прав тут на форумі я не маю.
 
ОксДата: Субота, 17.09.2016, 19:50 | Сообщение # 178
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
vecna, та інші. я просила утриматися від критики отут і негайно. давайте поговоримо на зустрічі. все визріє, виважиьтся, емоції уляжуться, конструктив залишиться. у нас за проханням багатьох справді немало людей звідусюди числяться у рукодільницях св, які можуть читати все. А Олена не читає. не вважаю за потрібне висловлюватися тут, це нагадує плітки за очі.. все можна буде обумовити наживо.

Здається, я всім і кожному, хто висловлював думки, вкл. незадоволення, пообіцяла, що жоден ваш комент не залишиться без відповіді, і на всі зауваження ми колективно прореагуємо: цього мало?
Галю: особисто до вас? я вам особисто - казала, чи ні, що ми розберемо абсолютно всі моменти, на які ви реагуєте? ви маєте підстави звинувачувати мене в марнослівї ї? чи я не виконую обіцянок? Я обіцяла - і ми на все відреагуємо колективно. Не варто зараз сто разів пистаи те саме знову.

все до найменшого ми обговоримо. Але не заочно, отут, де та ж Олена не читає, а наживо і в очі. Навтіь якщо її не буде - це все рівно зустріч клубу, офіційне зібрання, яке має право приймати рішення.  Невже не можна на тиждень відкласти розбори польотів?

Приємно, що більшості подобаються наші здобутки і результати. півроку, чи пару тижнів, але люди, хто міг, старалися від душі. І тому хочеться трішки зберегти атмосферу виконаного завдання, а не пірнати знову у негатив.
Чи ви думаєте, що поведінка п. Олени  - це єдине у нас негативне? мені в культурній формі передали і учасниці, і співробітники деякі абсолютно конструктивні зауваження, мінімум по 5 пунктах, які дратують значну частку клубу. я все зафіксувала, і ми мусимо все обумовити. особисто я - за виставки частіше, але надалі хаосу, персональних кутків у рамках загальної справи, милування тільки своїми експонатами і т.д. не буде.
Будь-ласка, якщо хоч хтось із дописувачів поважає мене і мої особисті зусилля в цьому напрямку - не продовжуйте дискусію.


 
ОксДата: Субота, 17.09.2016, 20:27 | Сообщение # 179
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
ШАНОВНІ КОЛЕГИ! НАГАДУЮ: З МЕТОЮ АКТИВІЗАЦІЇ СПІВПРАЦІ КЛУБУ З РІЗНИМИ ВИРОБНИКАМИ, ГРУПАМИ ТА ПАРТНЕРАМИ - МИ ВИМУШЕНІ БУЛИ РОЗДАТИ ЛЮДЯМ АКТИВНЕ ПОСИЛАННЯ НА НАШ КЛУБ І НАС УСІХ.

ЯК Я ВЖЕ ПОВІДОМЛЯЛА НАШИМ АКТИВІСТАМ, НІ Я, НІ БУДЬ-ХТО З ДІЮЧИХ ЧЛЕНІВ КЛУБУ НЕ ВОЛОДІЄМО ПОВНОВАЖЕННЯМИ РЕДАГУВАТИ БЛОКИ ТЕМ І ЗМІНЮВАТИ ЇХ ВЛАСТИВОСТІ НА ПРИМІРОМ, ЗАКРИТІ. ОПЦІЯ КОНСТРУКТОРА САЙТУ ДОСТУПНА ЛИШЕ ЗАСНОВНИКУ.

ЯКЩО ВИ ВВАЖАЄТЕ ДОРЕЧНИМ ПРОДОВЖУВАТИ ЧВАРИ І З'ЯСУВАННЯ СТОСУНКІВ, ЯКІСЬ ЗВИНУВАЧЕННЯ ОДНА ДО ОДНОЇ ТУТ, ФОРМУЮЧИ ВРАЖЕННЯ ПРО НАС ЯК ПРО ГРУПУ СВАРЛИВИХ ТІТОК, ЯКІ НЕ МОЖУТЬ ДІЙТИ РЯДУ У ВНУТРІШНІХ СТОСУНКАХ - МИЛОСТІ ПРОШУ, ПРОДОВЖУЙТЕ В ТОМУ Ж ДУСІ.


 
ОксДата: Неділя, 18.09.2016, 08:39 | Сообщение # 180
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Люди, хто має фото експозиції в музеї? я пообіцяла довезти сьогодні недостаючі етикетки, але не все можу пригадати, - що саме не підписане!

 
lidiya9Дата: Неділя, 18.09.2016, 09:09 | Сообщение # 181
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 6
Статус: Offline
Дорогі подругу, ось силка на фото мого брата, їх велечезна кількість))) https://onedrive.live.com/?authke....A64E419

Додано (18.09.2016, 09:09)
---------------------------------------------
Окс, скинула посилання на фото)))


 
ОксДата: Неділя, 18.09.2016, 15:28 | Сообщение # 182
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
lidiya9, дякую!
https://www.facebook.com/events/1252216471476087/ до нашої події додала фотографії з нашого телефону. якщо комусь якась не до душі -видаляйте або пишіть мені, якщо сама не захоче видалитися

сьогодні донесла-доклеїла забраклі лейби на картини. 3 сторінки відгуків. чи вже й 4 . приємно. людей сьогодні в музеї мало, але котрі заходять, спершу фуркають "є, вишивка", а за 10-15 секунд - "ідіть дивіться, тут круто".

експозицію саму по собі прошу поки що на сторонні ресурси не завантажувати. хай люди трохи навідають музей наживо.


 
IriskaДата: Неділя, 18.09.2016, 17:54 | Сообщение # 183
Соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 4
Статус: Offline
Лідо, дякую тобі і твоєму брату за гарні фото! :-)

 
ОксДата: Неділя, 18.09.2016, 18:17 | Сообщение # 184
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Шановні дівчата, є один пан-репортер, який обіцяв нам файну розповдь про нас, а вийшло у нього однобоко і зовсім про одну лише особу.

Я вже звернулася до нього від імені клубу з проханням про об єективність. особистим повідомленням, оскільки у друзі мене він не бере (давно прошусЯ, але марно);  прошу підтримати і написати подібне особисте повідомлення йому всіх , хто за об єктивне висвітлення майстерності клубу. Інформатака. так би мовити. Разом нас багато.

отут посилання: https://www.facebook.com/stepan.karacko

я написала йому ось таке: "доброго дня! Шановний пане Степане, ваші репортажі завжди довгоочікувані серед рукодільниць і любителів декоративно-прикладного мистецтва
області. Я мала приємність спілкуватися з вами під час відкриття нашої
виставки, - клуб "Вечорниці2. дуже поважаємо вашу дружбу з пані Оленою,
але були б не менш вдячні, якби ви виділили не лише її особисте
надбання, створене задовго до вступу в клуб і представлене неодноразово
спільноті області, а й відмітили якось увесь дружний колектив клубу.
наприклад, залишили якийсь відгук про наші колективні проекти,
наприклад, "Прогулянку рідним містом". Звертаюся від усього колективу
клубу, завчасно вдячна"


 
lidiya9Дата: Неділя, 18.09.2016, 18:28 | Сообщение # 185
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 6
Статус: Offline
Iriska, будь ласка)))

 
lariskaДата: Неділя, 18.09.2016, 22:28 | Сообщение # 186
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 4  +
Репутация: 1
Статус: Offline
lidiya9Окс, подякуйте хлопцям- фотографам за гарну підбірку фото!
 
lidiya9Дата: Понеділок, 19.09.2016, 19:07 | Сообщение # 187
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 6
Статус: Offline
Мій браток, дуже радий що вам сподобалися його фото))

Додано (19.09.2016, 19:07)
---------------------------------------------
Сьогодні відписувала спонсорам про відкриття, тим хто цього просив, надсилала фото робіт з виставки, ось що написал менеджер Волшебной Страни: Очень красиво все представлено!Спасибо Вам!Процветания Вам и успеховВы умнички


 
OlhaДата: Вівторок, 20.09.2016, 16:15 | Сообщение # 188
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 8  +
Репутация: 5
Статус: Offline
lidiya9, дякуємо і тобі і брату!!! Твій зв"язок з фірмами - це СУПЕР!!! Я як побачила отой список фірм, що відгукнулися була просто неймовірно вражена!!!

Я, як завжди, пишу з запізненням. Але...
Дівчата, кожна з нас має свій характер, свої уподобання, свої принципи і т.д. і т.п. Суперечки і дрязги до доброго не доводять. І особисто для себе я завжди після якоїсь події, коли вляжуться емоції, роблю "підсумок-резюме", висновки і... живу далі незважаючи на старе, але маючи на увазі у майбутньому! Повірте, працює дуже добре!.. Бережіть себе! Люблю ВАС!!!


 
lidiya9Дата: Середа, 21.09.2016, 08:31 | Сообщение # 189
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 6
Статус: Offline
Olha, предам Толяну , йому буде приємно)))

 
ОксДата: Субота, 01.10.2016, 10:42 | Сообщение # 190
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Шановні подруги, щойно телефонувала п. Олена Чайка.
після її публікації про нашу виставку на фейсбуці до неї звернулася директор музею з Коломиї з питанням, чи ми не зацікавлені провести виставку у них, в Коломиї.

особисто як на мене, то це хороша річ, певний для нас момент визнання. Тому ми домовилисЯ, що п. Олена уточнить умови, спектр робіт,  масштаби і терміни, які б цікавили ту сторону.
А тим часом мене цікавить думка колективу: хто потенційно "за". І зразу прошу: перепитати тих, хто на форумі буває рідко, в телефонному режимі.


 
lidiya9Дата: Субота, 01.10.2016, 11:09 | Сообщение # 191
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 6
Статус: Offline
Я однозначно ЗА!!! Публікація дуже хороша і надзвичайно гарно написана)))

 
morgunДата: Субота, 01.10.2016, 11:11 | Сообщение # 192
Новачок
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 0  +
Репутация: 1
Статус: Offline
Я теж за. Публікація дійсно гарна, не обійшли увагою учасниць виставки
 
SunflowerДата: Субота, 01.10.2016, 11:35 | Сообщение # 193
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 6  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Я за. Не бачу причин чому відмовлятися.

А публікація п. Олени  десь в інтернеті чи, дівчата, ви читали її в паперовому варіанті?
 
ОксДата: Субота, 01.10.2016, 11:48 | Сообщение # 194
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Sunflower, вона телефонувала, що мало бути в буковинському віче за? 24 і мо, пізніше. а електрона на фейсбуці, ти там відмічена

 
nosiknataДата: Субота, 01.10.2016, 16:26 | Сообщение # 195
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
я за

 
lariskaДата: Неділя, 02.10.2016, 20:39 | Сообщение # 196
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 4  +
Репутация: 1
Статус: Offline
Певно, що за!
 
ОксДата: Понеділок, 03.10.2016, 16:26 | Сообщение # 197
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Дівчата, і зразу за хорошою - не дуже приємна новина. Телефонували з музею. Що на них натиснули "зверху" якісь театрали, яким відводять під наступну експозицію всі три зали. І що вони сильно перепрошують, але вимушені нас просити зібрати експозицію раніше. Хотіли навіть  - сьогодні, але я ні обдзвонити когось за порадою, ні зібратися з думками від такої новини не змогла.

Тому попередила, що переговоримо, і  - за згодою учасниць виставки - не раніше, як завтра.... озвучимо, що робимо.
Особисто лдя себе - печаль. якщо всы кажуть "забираэм", то ы я.
До Олі додзвонилася. Вона взяла на себе передзвонити Наталці і двом Галям (Галю МИхайлишино, ви на мене дотепер не берете трубку або у вас зламаний телефон). Таня і Оля Никирса, Інна, Рогозинські - за них роботи здавала я, і заберу, коли ми то вирішимо.
Ліду набирала, вона десь не біля телефону

Народ, мені особисто це жахливо боляче, не передається словами. тому якщо є конструктив, то пишіть, а якщо просто щось лайливе, то не варто, і так гірко. Ми зі студентами і частина класу зі школи планували піти у середу, коли я мала б бути без пар....


 
lariskaДата: Понеділок, 03.10.2016, 19:52 | Сообщение # 198
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 4  +
Репутация: 1
Статус: Offline
Окс, а що іншого виходу немає, таж була якась домовленість, не можуть ж вони коли  захотіли звертати експозицію?
 
vecnaДата: Понеділок, 03.10.2016, 20:48 | Сообщение # 199
Душа форуму
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 12  +
Репутация: 10
Статус: Offline
Окс, у мене немає жодного пропущеного дзвінка від тебе.
на рахунок виставки-можна їм сказати, що всі планували забрати свої роботи у четвер тому багато кого немає в місті ( у людей заплановане зовсім інше).що значить хтось має плани на цей зал.почекають ще два дні. хай монтують в інших залах.у всіх газетах було повідомлення, що виставку можна оглянути до 6 жовтня.


 
ОксДата: Вівторок, 04.10.2016, 01:31 | Сообщение # 200
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
lariskavecna, завтра взнаємо. готуюся до гіршого варіанту. версію Галі візьму на замітку

 
Форум » Наші виставки » Виставка » виставка-2016 (5 років клубу, місту своєму творчість присвячуємо)
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Пошук: