[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Форум » Наші виставки » Виставка » виставка-2016 (5 років клубу, місту своєму творчість присвячуємо)
виставка-2016
ОксДата: Понеділок, 29.02.2016, 00:54 | Сообщение # 1
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Шановні подруги, пролетіло вже 2 місяці цього року. вельми непомітно.
ще півроку - і нас застане виставка.

По-перше, для мене це відповідальність. сусідка свідок, я з листопада витрачаю годинами свій час, особистий, щоб ми всі дружно потім мали куди
прийти і ці роботи принести. Прошу поважати мої зусилля - це раз. і якщо я прошу у паралельній темі цього ж блоку оновлювати ваші роботи - то http://vechornytsy.at.ua/forum/37-338-2 - отут, або вже в цю тему нові додаючи,  їх треба оновлювати по мірі появи нових або зникання старих.
Що важливо: я чекаю фото в режимі прев ю або картинку, а не ссилочку, де воно - ще питання - чи завантажиться.

Момент номер 2. на минулі виставки - краєзнавчий - ми галопом летіли через пів і півтора року, з моменту заснування. як любительки. Станом на зараз нам 5 років. це величезний етап, і роботи мають бути вельми і вельми достойними. прошу потрохи оформляти все велике і продумати, чим ще здивуємо гостей. за останні роки вишивальних подій більшає, і на прості міні-штучки людям дивитися буде нецікаво.

момент номер 3. від нас чекають якоїсь родзинки. окрім міста.
Тому, якщо у нас є земляк (Гарас), твори якого зараз привертають увагу спільноти, і є спільні якісь проекти - де видно креатив (робіни) - це треба підтримувати і розробляти. Без усіляких "мені нецікаво" і "мене не надихає". мене приміром, не надихає наша незлагодженість, але я це терплю. Якщо хтось вважає, що я пишу необ єктивно - милості прошу, приймаймо повноваження і вирішуймо все самі.

Тому що Художній музей -це є рівень і певний клас. його треба дотримати.


 
ОксДата: Понеділок, 29.02.2016, 01:14 | Сообщение # 2
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
і ще один важливий момент номер 4.
у кожного різний стаж у клубі і різні здобутки. Щиро споіваюся, що всі бачили в темі статуту наприкінці її основний текст, которий ми дружно й затвердили, одноголосно.

Я вважаю справедливим, що ті, хто креативить всі 3-5 років, мають пріоритет і здадуть на виставку (майже) все, включаючи якісь моменти родинної спадщини (з підписом, приміром, робота родини Мугикало)

Я думаю, що й новачки та початківці, котрі ходять понад рік, або прийшли і одразу активним чином включилися до клубної справи, можуть показати свої здобутки. Просто, виберемо найвагоміші роботи та те. що не дублюється з іншими.

Ще сподіваюся, що ті, хто просто приходить у гості, надалі й приходитимуть, але з часом будуть активними членами в будь-якому випадку, що і як їм виставляти і на яких умовах - визначить голосуванням більшість.
Це буде зроблене з єдиною метою: не використати клуб як виставкову зону свою особисту.

Не побоюся написати, але мені прикро, що деякі люди мелькнули і втекли. одразу по виставках, або трохи згодом. Мила пані, яка задавала великі роботи на виставку-1. Наша Ніна Довгань (от так і не збагну, чим ми її образили), що вона так більше й не знайшла часу нас навідати чи написати. Одразу, по заключенню співпраці з Мережкою і влаштування туди ж дитини в нас потреба відпала, а та ж дитина при зустрічі відвертається і навіть ніколи не привітається. Мені такі епізоди вкрай прикрі....

будь-які міркування з приводу п.4 вітаються


 
SunflowerДата: Понеділок, 29.02.2016, 17:06 | Сообщение # 3
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 6  +
Репутация: 5
Статус: Offline
У нас була хороша традиція рахувати дійсними членами тих, хто приймає участь у Клубних проектах, так? Можна пропорційно до участі рахувати і представленість на виставці. Наче було б справедливо.
 
nosiknataДата: Вівторок, 12.04.2016, 10:36 | Сообщение # 4
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
З приводу статуту та участі у виставці активістів клубу - повністю підтримую, зрозуміло чому:)
Табличка участі у проектах мала би бути за основу - вважаю, що новачкам та гостям наших зустрічей нема чого дискутувати з цього приводу, бо рости та вдосконалюватись ніхто не боронить і припиняти діяльність клубу загалом ніхто не збирається - виставки ще будуть. Можна спокійно відвідувати зустрічі, показувати свої роботи, набиратись досвіду та питати поради, але якщо не складається з вишиванням новорічних іграшок, швів чи обкладинок, з тих чи інших причин не хочеться братись за Гараса чи дитячу вишиванку, то є інші виставки та заходи,  - от приміром "Вишиваний дивотвір", де окрім внеску за участь ніхто "Санті" нічого не повинен, або День міста, де ви і себе покажете і грошей заробите. У нашому клубі є обов"язки та правила, і якщо активістам п"ять років не набридає вишивати "дрібнички" та підтримувати одна одну, то і решту вишивальниць мають постаратись для спільної справи. І те, що "я не читаю форум не маю інтернету не маю часу " чи ще щось інше,вже не виправдання...

А як виставку назвемо?


 
ОксДата: Вівторок, 12.04.2016, 11:25 | Сообщение # 5
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
nosiknata, має у назві звучати щось із 5-річчям та "присвята рідному місту" більш художня. типу: Вечорниці, 5 років разом: рідному місту присвячуємо

подумаємо про назву потім. коли все буде більш-менш готове


 
nosiknataДата: Середа, 20.04.2016, 22:55 | Сообщение # 6
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Подивіться на цю афішу - мені сподобались пензлики внизу і головне - написи звертають увагу саме на те, що треба!!
 
 
Прикрепления: 5971609.jpg (100.3 Kb)


 
ОксДата: Субота, 14.05.2016, 23:55 | Сообщение # 7
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Наша виставка відбудеться у період 16.09-6.10.2016 року. 

Художній музей чекає.
Усі, хто у нас у клубі, новенькі і неновенькі, якщо ви маєте бажання брати у ній учатьсть -чекаю у цій темі остаточно ваші вишиті роботи, які ви плануєте там показати. все, що у вас у наявності оформлене. Враховуючи, що ви ті роботи даруєте, віддаєте-продаєте - починаємо збір експонатів за 5 років з нуля. 

і окремим постом те, що у вас гарантовано буде готове на сепрень 2016 р.

з кількістю-якістю - що від кого беремо - визначимося у процесі підготовки.

по ваших заявках я сформую під кожну учасницю папки на галелрі і ми все продумаємо.
Хто не відпишеться- буде вам капут.


 
IriskaДата: Неділя, 29.05.2016, 13:43 | Сообщение # 8
Соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 4
Статус: Offline
Окс,  дивись. Нема не моїх, не Лідиних фото

 
ОксДата: Неділя, 29.05.2016, 21:49 | Сообщение # 9
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Iriska, капець. точно. це не я, я вже сто років нічого не видаляла

 
nosiknataДата: Неділя, 29.05.2016, 23:06 | Сообщение # 10
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Дівчата, оскільки з датою виставки визначились вже точно, то слід написати скільки учасниць клубу беруть в ній участь.Вартість оренди залу ( внесок за виставку треба дати на початку серпня), фуршетний стіл, рекламну продукцію нашого клубу, витрати на канцелярію та інші питання пов"язані з фінансами слід розглядати відштовхуючись від кількості людей - гроші за один день не знайдуться. Оприділяємось, хто готовий до виставки, та пишемо тут на форумі ( що написав пером  - не виведеш волом). Той, хто бере участьу виставці автоматично погоджується з фінансовими витратами пов"язаними з її організацією, - думаю це ясно всім.

Решту питань виноситься для обговорення ( якомога швидкого та продуктивного в перервах між сапанням та закрутками бо літо пробіжить швидко!!!)

1. Назва нашої виставки:" Рідному місту присвячуємо" запропонована музеєм через те, що під цю назву можна представити всі експонати, і головне, через особливу серію картин про які ми всі в курсі. Будуть ще варіанти? пишіть вже, бо треба робити МАКЕТ афіші ( він платний, або хто визветься робити сам?)і потім її друкувати на кольоровому принтері на якісному папері. Афіш формату А3 має бути 5 штук, афіші меншого формату А4 можна більше, але треба знати ЩО там писати. Пропонується:
-колір сепія по рамочці мілкий узор Гараса в заданих кольорах, на задньому фоні міська ратуша за Господарьовим
- назва клубу
-назва виставки
-дата проведення
-запрошення відвідати чи  "раді будемо бачити"
-внизу координати вечорниць та коротка анотація(безкоштовна участь, МК, діалог, обмін досвідом і т.д.)

2.Програма відкриття любої виставки починається з вітального слова, тим людям, що будуть говорити треба буде дати якісь сувеніри від клубу, квіти??? Пишіть свої пропозиції.Пропонується запросити:
- своїх родичів
- Ярослава Курка ( до слова)
- Тетяну Нагайчук ( до слова)
 - Миколу Шкрібляка ( до слова)
 - Зоряну Сивуляк ( м. Львів) ( до слова)
 - колишніх учасниць клубу
 - бізнесменів, представників всіх рукодільних магазинів міста
 - мера ( до слова)
 - Віру Китайгородську
 - Заслужених майстрів вишивки (Михайла Покиданця, Дарію Стасюк, та інших)
 - працівники музею ( до слова)
- художника Господарьова

увага! Запрошення друкуються та просто роздаються в руки, на відкриття запрошені  приходять як всі - буде платно, як ми з Олею попали на Дивотворі, то ніхто ні за кого платити не буде! За своїх родичів то само собою. Відкриття не довше 30 хвилин ( пропозиції?)

3. Фуршет ( в музеї сказали за бажанням). Пропонується придбати:
 - солодощі, печиво
 - мінеральна вода
- одноразові стаканчики
 - шампанське ?
 - цукерки у фантиках (не в коробках)

4. Для презентації нашої виставки слід запустити рекламу у пресі, на радіо (щоб не вийшло як з Гарасом в краєзнавчому музеї,  - ми казали..) роздрукувати рекламні буклети де буде коротка інформація про клуб та наші фото.Хто має знайомих по виданнях, газетах, журналах, в інтернеті, скрізь треба писати про виставку починаючи від серпня. Потрібен якийсь текст запрошення  та макет буклета ( хто за це візьметься?). За два тижні до виставки потрібно все запустити.
Треба нарешті оформити персональні сторінки у нашу клубну книгу, з фото та собистою інформацією. Треба поновити візитки клубу з новими даними до серпня.

5. Визначитись з вашими роботами та участю у клубних проектах!!! Справа в тому, що за статутом учасниками клубу вважаються люди, які беруть участь у житті клубу і продуктивно вишивають спільні проекти. Визначайтесь з цим пунктом, щоб потім не було образ та непорозумінь. Плюсом на вашу користь є те, що клубні проекти є довготривалими та якомога ширше охоплюють всі види рукоділь.


 
ОксДата: Неділя, 29.05.2016, 23:41 | Сообщение # 11
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
nosiknata, ти вже зазначай, що враховано пропозиції купи народу у твоєму тексті: віртуально та наживо ми обговорювали з тобою, Олею, Танею Никирсою
(все це планувалося на сьогодні, але нас було вкрай мало - останній дед-лайн до розподілу літніх завдань - - це червнева зустріч)

+ на порядку денному

1. рекламний буклет -ікровидання про наш клуб, 2-4-6 аркушів, на хорошому папері, наша коротка історія, трохи фото, контакти, фото тощо
2. до будь-чого нам потрібно оновити серію клубно-проектних фото: з рушничками великодніми, і прикрасах ваших рукодільних, що ми там ще всі робили і  спільно вишивали. для цьго треба зібратися, маючи при собі ті всі штуки

3. до серпня потрібно довишивати і оформити:
- робін по мережках
- бродячу розмальовку-вишивалку (я сама візьмуся її виловлювати і стимулювати передачу одна одній, оформлення на мені)
- гарасовські мініатюри (сама серед боржників, після 13 червня у нас завершиться гарячий сезон перевірок  - і я дожену)
- Олині шви (то вже на Олиному контролі)

4. найактуальніше - ваші роботи. скліьки і від кого. ми поки що не обмежуємо кількість, лиш би була якість1


 
SunflowerДата: Понеділок, 30.05.2016, 11:46 | Сообщение # 12
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 6  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Отже, план більш-менш окреслений. Розумно і логічно. Можливо, якісь моменти наразі не враховані. Сподіваюся, що ми їх не упустимо.

Мої думки з приводу.
* Конче треба зробити буклет з інфо про клуб, де вказати основні досягнення за 5 років існування, телефони по яким можна зв’язатися з нами, мейл, адреса форуму етс. Фото, текст - варто було б означити шляхом мозкового штурму - для цього пропоную якось зібратися окремо на годинку-півтора.  "Причесати-прилизати" результат можу і я. Ці буклети варто було б роздати на презентації всім присутнім - то буде дуже гуд для популяризації нашої спільноти. Буклет, як я його бачу, то листок формату А4, зігнутий втроє - типу рекламки. Це не означає, що слід відмовитися від рекламного буклета - який пропонує Оксана. Можливо, варто видати і те, й інше.

* Як тільки буде афіша виставки - її можна буде / і треба! повішати всім учасникам клубу на своїх сторінках у соц.мережах. З текстом афіші і буклетиком про клуб, треба буде зайти у провідні ЗМІ міста. можливо варто підготувати прес-реліз. Треба запитати Олени Чайки - як в таких випадках краще поступити?

* Далі - макет. В корелі намалювати чи скомпонувати може мій Павло. Як не знайдеться бажаючих, то я його попрошу. Тільки для роботи мені треба будуть "затверджені начальством" картинки і текст. Можна вручну накалякати як воно приблизно має виглядати. Вже по тому зробити аналог - простіше пареної ріпи.

* по назві - може краще "Рідному місту присвячується"? Як на мене, інтуїтивно, так звучить більш нейтрально. Але то тільки пропозиція. Я не наполягатиму.

* дуже хотілося б побачити статут нашої організації. Я б казала, що було б дуже круто до моменту виставки оформитися як юридична особа - бо наразі, дівчата, чесно, для інших - ми кілька тітоньок, які збираються раз в місяць спільно попити кави. Якщо - ми є організація, то треба це питання дотиснути. І виставка - то є дуже хороший дед-лайн.

* скласти список гостей, котрим треба буде вручити персональні запрошення. Пропоную, крім перелічених, запросити власників і працівників магазинів і майстерень, послугами яких ми користуємося - рукодільних магазинів, багетчиків. Дівчата, додавайте, кого я не згадала? Для високоповажних гостей - придумати якісь понтові запрошення - бажано такого рівня - як ото Галя робить. Для решти запрошених - можна або купити, або замовити, або самим надрукувати. Тут треба буде ще подумати.

* цілковито підтримую ідею, що відкриття не повинно бути довгим - максимум до години.
Наталю, півгодини - то надто оптимістично.
А ще чимось треба розбавити виступи запрошених посадовців. От тільки чим? Мені бракує фантазії.

* я особисто запропоную одному із керівників Абрис Арт приїхати до нас на виставку. Попредньо вже була розмова, але треба буде балакати предметно, ближче до виставки. Думаю, що будемо удвох з Оксаною пробувати розкрутити Абрис Арт на спонсорство в якому-небудь вигляді. Ой, матиму я клопіт і головний біль! Але нехай!

* про сувеніри-подарунки від клубу - то хороша ідея! Але що? Чи то має бути щось зроблене руками? Чи щось під вишивку - а-ля кольорова схема Гараса з клаптиком канви? Мені чомусь приходить на думку ще магніт-міні від Абрис Арт з орнаментом. Фото внизу кину. Треба думати і визначатися.

* чи можна добалакатися з Музеєм, щоб у день відкриття був безкоштовний вхід для учасників і гостей?

* Про клубний літопис - так треба оновити і не чекати вересня. Можна вибрати зо 20 фотографій із наших зустрічей і роздрукувати "оптом". Або просити по кілька фото від самих учасниць. Мені соромно. я котрий раз не дожала біографію, фото несла, але чи віддала? В кого літопис - напишіть, хто повністю "розрахувався",  а хто боржники.

Думатиму далі.


Сообщение отредактировал Sunflower - Понеділок, 30.05.2016, 11:49
 
lariskaДата: Понеділок, 30.05.2016, 22:23 | Сообщение # 13
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 4  +
Репутация: 1
Статус: Offline
Окс, Оксано у цю  тему ще актуально закидувати свої роботи, чи зважаючи на невідомо ким видалені фото Тані та Іри, зачекати?

Додано (30.05.2016, 22:23)
---------------------------------------------
1) По назві: подобається ідея "Рідному місту присвячується" - Таня права - нейтрально і патріотично
2) Мабуть було б гарно, щоб на відкриття все ж вхід був безкоштовний
3) Сувеніри памятні, мабуть, повинні бути околорукодільні - наприклад міні наборчики створені, як колись,  для мамочок
4) можна зробити розіграш якогось набору - можу виділити один із своїх запасів

 
vecnaДата: Понеділок, 30.05.2016, 23:43 | Сообщение # 14
Душа форуму
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 12  +
Репутация: 10
Статус: Offline
1 .Назва виставки -мені особисто подобається афіша від Наталки. Це дійсно просто, лаконічно зрозуміло.Ми не вишивали пять років з присвятою місту.Ми відсвяткували 5-ту річницю і це ніби наш підсумок про життя клубу.,
2.-Пропонується запросити
- своїх родичів +
- Ярослава Курка ( до слова)+
- Тетяну Нагайчук ( до слова)
 - Миколу Шкрібляка ( до слова)+
 - Зоряну Сивуляк ( м. Львів) ( до слова)+ якщо будуть експонати по -Гарасу
 - колишніх учасниць клубу-не бачу сенсу(люди пішли)і навіть не згадують.
 - бізнесменів, представників всіх рукодільних магазинів міста-повний абсурд.для чого.?хто їх буде ходити запрошувати.?ми навіть не    купуємо у них продукцію.хто ми для них такі.?
 - мера ( до слова)-теж саме
 - Віру Китайгородську-?
 - Заслужених майстрів вишивки (Михайла Покиданця, Дарію Стасюк, та інших)-вже запрошували- просто прийти на зустріч.
 - працівники музею ( до слова) +
- художника Господарьова+
3.фуршет підтримую
4.на рахунок реклами.у МБ -можу подзвонити чи зустрітись із знайомою.Погляд за Галиною.Афіші у себе в районі можу розклеїти.у ФБ проанонсувати на ОК також.
5.запрошення -прості без усяких викрутасів. на даний час  запрошення ручної роботи дуже дорого  і ніхто того не оцінить.
6.подарки і призи-можна і без них(це моя думка).якщо кожному із виступаючих -це мавпування'"Санти "-( моя думка)

на рахунок платного входу.це була вимога Санти -бо вони співали ,грали ,танцювали.так мені було сказано працівником музею.


 
SunflowerДата: Вівторок, 31.05.2016, 06:08 | Сообщение # 15
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 6  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Галю, уточнення - я не пропонувала запрошувати:
"бізнесменів, представників всіх рукодільних магазинів міста - повний абсурд.для чого.?хто їх буде ходити запрошувати.? ми навіть не купуємо у них продукцію. хто ми для них такі?"

я пропонувала запросити - "власників і працівників магазинів і майстерень, послугами яких ми користуємося"

різницю побачили?

Я особисто планувала піти до в магазин до Насті і запросити Настіну маму. Я мала на увазі Андрія з багетки, запросити його і оту симпатичну дівчину, що також працює в Алесі. Хтось вважає, що цього не треба? А зникою для учасників клубу користуєтесь?
До речі, Вечорниці мають знижку в магазині на 2 поверсі Формаркету (Україночка?)- я, правда, так нічого там не купувала, але, можливо, хтось із дівчат у них постійний клієнт?
Чому не запросити дівчат - працівників Мережки?
Думаю, що не гріх було б запросити обидвох працівників магазину Гулівер.

їх я запрошуватиму особисто.

Я не пропоную виділяти їм по 30 хвилин на привітальне слово - але уважити - хай подивляться, яку красу ми створили при їх опосередкованій участі. Вони ж бо пропонують городянам все, що необхідно для рукоділля. Зрештою, якщо я планую запросити представника Абрис Арт, якого вживу ніколи не бачила, то чому я маю оминути увагою багетку Алеся чи магазин Вишивайко, Мережку, Санту, Україночку?
То вже справа запрошених - прийти чи ні, виділити годину на відкриття виставки або проігнорувати захід. Розумію, що дехто може на нашому заході попіаритись. Ну то й що? Більш охоче надалі з нами співпрацюватимуть.

Давайте ще глянемо на сітуейшн очима ЗМІ - якщо на відкритті будемо ми - купка тітоньок та наші родичі - чи буде це цікаво пресі? Мені здається, що коли на виставці будуть різноманітні люди, які тим чи іншим чином дотичні до рукоділля, це буде тільки плюс.
А якщо не всі запрошені зможуть прийти на відкриття, то принаймні знатимуть, що така виставка взагалі існує.

Галю, а працювати з потенйційними спонсорами - треба. Постійно. Навіть не заради спонсорства, а просто заради того, щоб про нас знали. Щоб у них назва клуб Вечорниці була на слуху, як то кажуть. Щоб Віра Китайгородська не морозилася, кажучи - а хіба у нас в місті є рукодільний клуб? І не тільки вона.
Дівчата, ми наразі "де юре" купка жіночок, які збираються раз на місяць попити кави. Але ж "де факто" - ми є справжня спільнота - зі своїми цікавими клубними проектами, з майстер-класами, акціями, спільними закупками... То давайте себе якось презентувати!

ИМХО. Не претендую на абсолют.

Питання - чому не запросити мера? Для журналістів - присутність мера на заході - це показник рівня. Жодна акція не програла від того, що там були представники влади. ИМХО.

Чому не запросити тих, хто був у клубі і пішов?  Ну розбіглися наші дороги. У кожного свої життєві плани і свій шлях. Не в кожного є бажання і можливість займатися чимось подібним. Тут потрібна хоча б дещиця пассіонарності, безкорисливості... Не всім того хочеться, не всім того треба. І що? Ми будемо "тримати камінь за пазухою", бо клуб "попустили"? Чи сердитися, бо оті люди не відповідають нашим моральним принципам?
Я особисто не бачу причин чому їх не запросити. Поясніть мені, може я чогось не доганяю.


Сообщение отредактировал Sunflower - Вівторок, 31.05.2016, 08:00
 
lidiya9Дата: Вівторок, 31.05.2016, 07:51 | Сообщение # 16
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 6
Статус: Offline
Назва супер)))
Абсолютно підтримую Тетяну щодо запрошення представників магазинів та багетних майстерень, те що їх запросили не значить що вони прийшли, а їм приємно, що про них подумали.
Ідею з мером підтримую на 100%, чому лише на Дивотвір грамоту дають, ми теж негірші!!! Вишиті Чернівці надзвичайно шикарний проєкт.
Фурщет теж підтримую, від своїх принесу мафіни, можливо еклери.
Основне це визначитися хто і що виставлятиме !!!!!!!!!!!!!!!
Сувеніри магнітики чудова ідею)
Вважаю що запрошення мають бути однакові для всіх. 
Реклама в ЗМІ теж за обома руками, чим більше про нас взнає тим краще, вхід однозначно має бути безкоштовним!!!!

Додано (31.05.2016, 07:47)
---------------------------------------------
також думаю що можно і журнал  Все о рукоделии запросити, а чому б ні? Журнал хороший, аудитория читачів пристойна) Також виробникам українським таким як Слобода, Чарівна Мить написати, може вони теж захотять долучитися до спонсорства. 
Також треба подумати фінансові питання, і на найближчій зустрічі по трохи починали збирати гроші.

Додано (31.05.2016, 07:48)
---------------------------------------------
Присутність представників Абриса підтримую на 100%!!!!

Додано (31.05.2016, 07:51)
---------------------------------------------
Тривалість відкриття це максимум 30-40 хвилин. Щось розіграти відміна ідея пітримую, але як???


 
IriskaДата: Вівторок, 31.05.2016, 11:23 | Сообщение # 17
Соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 4
Статус: Offline
От дівчата, вирішила і я написати. Вже якось не хочеться пасивно спостерігати. Моя думка - допоки будуть якісь персональні образи, недомолвки і тому подібне, ми з місця не зрушимо. Треба запрошувати всіх і вся, щоб про нас чули, про нас знали і про нас говорили. І байдуже як будуть говорити, і байдуже що будуть говорити. Повірте, якщо про нас говорять - то ми існуємо. І зовсім не важливо, чи будемо ми потім з тими людьми співпрацювати, чи ні. Треба бути вищими за всякі неприємні ситуації, що були у житті клубу раніше. 
Давайте організуємо "ідеальну" виставку! І давайте, зрештою, покажемо рівень! Щоб з нас потім брали приклад :-)


 
vecnaДата: Вівторок, 31.05.2016, 13:43 | Сообщение # 18
Душа форуму
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 12  +
Репутация: 10
Статус: Offline
Sunflower,Таню-я писала по Наталчиному посту.

Додано (31.05.2016, 13:43)
---------------------------------------------
Я написала свою думку.Вона також має право на життя.Як вирішить більшість -так і буде.Але дуже всього багато планується і чи зможемо ми це тягнути.


 
ОксДата: Вівторок, 31.05.2016, 14:44 | Сообщение # 19
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
vecna, сподіваюся, тепер ви розумієте, чому я наполягала у квітні на тому, щоб травневу і червневу зустріч відвідали всі? питань багато, ачасу дедалі менше.

травень минув. робіт не бачу, справді, були ірисчині роботи (встигла переглянути), і Лідині (бачила, але не скопіювала. на бігу, як-то кажуть). Чую від Світлани - "мені нема кому сфотографувати, і нема кому їх на форум покласти". співчуваю, справді. але ж ми всі на фейсбук, приміром, можемо зайти, то чому на форуміскладнощ?і і врешті, давайте , хто між собою тісніше спілкується, групуватися, протягувати одна одній руку допомоги і стимулювати - при зустрічах у місті нагадувати, активно одна одній телефонувати і цікавитися.

Станом на червень має бути узгоджений план заходів і перелік необхідностей. а також приблизні кошториси на те, що визначимо потрібним (з конкретними пропозиціями - приміром, макет пакета такий-то - 2 грн).

На червневу зустріч відтепер прошу всіх по максимуму бути, регулярно читати цю тему і обрати кожній собі якийсь фронт персональної відповідальності. на серпень, а саме його кінець - все має бути на 95% готовим.

аргументація стосовно тих майстрів і вишивальщиць, які не з нами, чи акі нас не балують увагою:
вони мусяь бачити той клас, який ми потенційно можемо показати . Мені прикро, що магазин, котрий позиціоную себе як центровий у області, продає свіжостирене з нету і своє твориво, не маючи найменшого уявлення про світову якість і бренди, міряючи все прибутком. Нехай при бажанні - відвідують, черпають вже наш досвід і рстуть.
якщо ви запросите лише своїх знайомих - то який у цьому сенс? вони і так знають, що ми хороші. треба завше вікдривати нові горизонти. навтіь якщо вони скелясті.

у мене теж бракує оптимізму, з нашим підходом. важко вирулюємо на злітну смугу, дуже важко. не зберемося з духом на ідеальне іміроприємство? - нема проблем. я змирилася наперед. відбудемо провінційне збіговисько - та й буде по всьому, до наступного ювілею.


 
vecnaДата: Вівторок, 31.05.2016, 18:20 | Сообщение # 20
Душа форуму
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 12  +
Репутация: 10
Статус: Offline
Окс, у кожного є своє життя .І цього разу я змушена була пропустити зустріч.Пишу наперед, щоб не було це ніби заплановано не прийти-на червневій зустрічі мене не буде. У мене у племінника весілля.
Свої думки я озвучила.Подобаються вони чи ні -то вже як є.


 
SunflowerДата: Вівторок, 31.05.2016, 21:39 | Сообщение # 21
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 6  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Галю, якого числа у племінника весілля? Може ми перенесемо зустріч на тиждень вперед? 26 червня чи 19. або на початок липня - на 3число? Можна думати і планувати
 
ОксДата: Вівторок, 31.05.2016, 22:08 | Сообщение # 22
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
враховуючи, що нам потрібно живу дискусію, я теж вважаю, що зустріч можна перенести.

 
nosiknataДата: Середа, 01.06.2016, 02:20 | Сообщение # 23
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Перше речення мого поста №10 - це прохання написати берете ви участь у виставці чи ні - хто написав "Я приймаю участь у виставці з своїми роботами"?Не дивлячись на те, хто що обговорював в приватному порядку чи телефоном, було прохання висловитись тут на форумі, письмово (кінцевої дати для дописів немає - можливо хтось ще обдумує своє рішення).

Я одного не розумію - чому на пост Галі взялися відповідати?!!!
По ідеї,після її допису такі ж подібні  дописи очікувались від інших учасників клубу - написала Лариса, я наприклад, не з усім згодна,  - але це її думка, написала Галя - чотири пости - відповідей на ЇЇ ДУМКУ, дівчата, ЩО Є???Я поставила своє бачення афіші виставки ще 20 квітня, ви хоч на неї дивились хто небуть крім Галі (тільки не кажіть будь-ласка,що нічого не видно - прикріплення активне)  - чого всі мовчали? Галя власноруч виготовила запрошення прийти в клуб і на виставку для високих персон нашого міста та львівського клубу ще коли нас було заледве десять чоловік, - хтось із них тоді прийшов? І ця людина не думає про майбутнє нашого клубу, бо вона з чимось не згодна - участь у всіх клубних проектах, купа картин..зрештою, а чим ми тоді всі займаємось 5 років поспіль?!

Зі мною справи такі - третя ночі, чоловік та син давно сплять, на 8 мені на роботу, а я -  на клубному форумі, тому навіть не хочу чути завтра вдень про мої  "амбіції" чи "принципи" бо  я реально понаписую всякого, пожалкую про це, і потім знову понаписую - навіть моєму терпінню приходить кінець. І ще одне - так, моя родина і мої друзі для мене 100раз важливіші за мерів-серів-перів - якби не підтримка родичів  і словом і грошима я би не зробила жодного хрестика до цього часу! Хтось зі мною може бути  не згодний - це моя думка і відповіді на неї я не потребую.крапка.

Так от, я приймаю участь у виставці з своїми роботами (за будь-яких обставин!) та погоджуюсь на всі фінансові витрати пов"язані з організацією та відкриттям.
В кінцевому підсумку, враховуючи думку більшості учасників клубу, які заявлять про свою участь у виставці, я обіцяю допомогти усім, чим зможу якщо буде потрібна моя допомога.
До нашої червневої зустрічі я визначусь з роботами та незавершеними проектами ( фото та список викладу у відповідній темі).

Також вважаю за потрібне представити на виставці наступні клубні проекти:
- "А сорочка мамина"
- "Сорочка для себе"
- "Вишита новорічна іграшка"
- Спадщина Г. Гараса ( за участю робіт по візерунках Г. Гараса дружніх нам клубів та майстринь - Л. Демчук, Львівського клубу "Моє хоббі",Т. Серебреннікової, Т. Зез та інших)приурочено до річниці з Дня народження майстра.
- "Дрібнички для себе коханої"
- МК
а також свої найкращі роботи по вишитих картинах від відомих фірм.

п.с. З приводу запрошених гостей: з Андрієм я вже 100 раз говорила про запрошення на наші виставки, ще минулого вересня як мали бути "вишиті Чернівці" в ратуші кликала хоч подивитись одним оком - він однозначно не прийде, відмовився. Симпатична дівчина Оля сама вишиває,я ще восени бачила її картини, в клуб вона не хоче незалежно від того користуємось ми їхніми знижками чи  ні. Зоряну Сивуляк, яка видала альбом Гараса, і яку ніхто "з президії" не удостоївся запросити на ці "помпезні" святкування річниці  уродин Г. Гараса, я планувала запросити ще взимку, про що озвучила на зустрічі - якщо не буде достойного представлення  творчості Г. Гараса на виставці, то і сенсу її запрошувати нема - наступного разу сподобимось ще через п"ять років. Олябку,Настю Шереперу, Ніну Довгань, та Наташу( що Стоянку вишивала) я вважаю суперовими вишивальницями - для клубу це суттєва втрата, з приводу решти колишніх учасниць - на мене не розраховуйте.Засновниця клубу Т. Нагайчук, Я. Курко - так, решту відомих людей - як вирішить більшість.

Всім добраніч на 4 години сну!




Сообщение отредактировал nosiknata - Середа, 01.06.2016, 02:27
 
SunflowerДата: Середа, 01.06.2016, 08:46 | Сообщение # 24
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 6  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Наталю, привіт!
Як одна із тих, хто приймає участь в дискусії, хочу висловитися на "гнівний" нічний допис. Бо чомусь у мене склалося враження, що писався він далеко не в спокійному стані.

Наталю, чесно, я не побачила в твоєму першому реченні повідомлення №10 заклику відписатися, що "я приймаю участь у виставці". Цитую Наталю: "Дівчата, оскільки з датою виставки визначились вже точно, то слід написати скільки учасниць клубу беруть в ній участь." Я так зрозуміла, що хтось із начальства має глянути в тему, де нарід виставляв фото своїх робіт і просто порахувати тих, хто зголосився. Все. За решту писати не буду, але для мене - перший абзац - не став спонуканням до якоїсь дії.

Наталю, тепер питання: а чому на пост Галі не мали відповідати? Я відповіла на конкретну фразу, яка, перепрошую, стосувалася не мене, а твого формулювання. Про бізнесменів і власників рукодільних магазинів. Я була впевнена, що Галя вважає запрошувати будь-кого із них "повним абсурдом". Тому вважала за необхідне пояснити, кого, на мою думку, варто було б запросити. І написала, кого я особисто могла б піти і запросити. Наталю, на момент виставки я працюватиму на 2 роботах (якщо нічого не зміниться кардинально), плюс в мене так само є сім’я і діти. Але я готова виділити час для того, щоб зробити щось для виставки.

У мене немає інформації про попередні домовленості на рахунок запрошень на виставку. Написала, як я то бачу "із своєї дзвіниці". Навіть якщо багетчики не прийдуть, з мене корона не впаде - занести їм папірчик із зазначеними датами виставки. Наталю, чи ти вважаєш, що і цього не треба? Якщо дуже вже принципово зекономити кошти, то так і бути сотню-другу гривень я спонсорую клубу на цю безнадійну справу. Багетчицю Олю я не закликала запрошувати в клуб, може я знову неправильно зрозуміла коментар. Пропоную просто вручити запрошення на відкриття нашої виставки. Так само як іншим. Наталка запросить Зоряну Сивуляк, якщо в нас буде на виставці нормально представлений Гарас - думаю, що це чудова ідея. Про запрошення колишніх учасників клубу - хто має бажання - іде і запрошує, просто скласти список запрошених і тих, хто запрошує. Готова допомогти, чим зможу.

Оцю афішу я бачила й раніше. Просто з моєї дзвіниці в такому вигляді вона нам не підходить. 
Пояснюю чому - хтось із нас при вишиванні користується пензликами? Оце щойно виникла ідея, що пензлики можна замінити на якісь рукодільні інструменти, але це треба думати.

Далі, Наталю, покажи мені хоча б когось в клубі, хто хоча б трішечки заїкнувся про Галю, що "ця людина не думає про майбутнє нашого клубу?" В жодному з коментарів, а я перечитую їх уже 6! раз, замість того щоб приготувати дитині сніданок (от продемонструвала. як я теж переймаюся клубними справами)  - в жодному - немає навіть натяку! Наталю, тицьни мені - звідкіль ти ото взяла?
Наталю, а ще - де ти нарахувала 4 коментарі - відповіді на Галін допис? Відповіла я - суто про бізнесменів. Від Ліди - розгорнутий коментар - з підтримкою різних ідей. Від Іриски - заклик організувати ідеальну виставку, відкинувши особисті образи, недомоловки і т.д. Оксана написала: "vecna, сподіваюся, тепер ви розумієте, чому я наполягала у квітні на тому, щоб
травневу і червневу зустріч відвідали всі? питань багато, а часу дедалі
менше." як я розумію, у відповідь на інший Галін коментар: "дуже всього багато планується і чи зможемо ми це тягнути."
Наталю, то тепер тебе треба запитати твоїми ж словами: "ЩО Є???"

У мене реально складається враження, що Галя на щось образилася.
У мене стійке відчуття, що Наталка теж чимось незадоволена.
Дівчата, потрібно якось розрулювати ситуацію!
 
ОксДата: Середа, 01.06.2016, 09:30 | Сообщение # 25
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Sunflower, що тут думати? оскільки народ діловий, а я така вся явно незайнята справивами клубу -то я теж відсуну авральну роботу і напишу.

у мене таке чітке враження, що народ образився саме на мою позицію. зокрема:

1. що треба попримирюватися, забути трохи про амбіції, і спробувати співпрацювати з ширшим колом аудиторії. зокрема, і Галі, і Наталці не подобається моя позиція стосовно пацифізму з декотрими людьми, які нас не надто поважають. можливо. народ взагалі вважає мене ледащом, зрадницею їхніх інтересів або я навіть не знаю ким.

Проте нагадую: я мушу тримати в голові інтереси абсолютно всього клубу, всіх і кожного, хто до нас прийшов. Інакше им замкнемося в собі і просто деградуємо з твердим переконанням, що ми молодці.

2. зі мною не згодні, що треба глянути правді у очі: нам нема визнання, бо ми займалися останні роки здебільшого собою. Самокритика - річ нелегка, а правда самим собі і взагалі на самовбивство схожа. Ніхто не приходить на іменини до Петра, і не хвалить там Андрійка (це я про відкриття Гарасового дивотвору. де нас не згадали). звісно, всі дифірамби - винуватцям торжества. це наше спільне, в т.ч. і моє "досягнення", ми закинули багато з активностей і у нас ледве дихають 2-3 рази на рік якісь певні проекти.... Хочемо розвитку - мусимо більше старатися.

на питання, чому ж я так думаю, я тут же відповім: якщо у сумі у народу не знайшлося навіть 30 секунд часу, щоб минулого четверга по дорозі додому дати мені сигнал, що певне їхнє питання вирішене позитивно - спи, Оксано, вже спокійно, - значиться, мої оці гріхи важливіші за оті самі такі ж і не менші 5 років активності.

Врешті, Галі стосувалася лише моя фраза, виділена Танею - що треба знайти час для діалогу. це була моя відповідь на усну розмову, коли вона повважала, що я не таким тоном її питаю, чому її нема на зустрічі і чому це я наполягаю на присутності.
До речі, Наталю, згадай, коли я з тобою в неділю розмовляла перед розмовою наживо - ти теж мені відповіла здивовано, що у нас повна ясність і все в порядку- про що тут говорити.
Перелічені тобою пункти ми разом народжували упродовж майже півтори годинидискусії- розмови (це теж варто написати, даби народ не думав, що поки всі трудяться, я собі десь бігаю, і все вивалила на чиїсь плечі).


 
Форум » Наші виставки » Виставка » виставка-2016 (5 років клубу, місту своєму творчість присвячуємо)
  • Сторінка 1 з 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 8
  • 9
  • »
Пошук: