[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Мережа клубів сучасної вишивки "Вечорниці" » Наш клуб » Напишемо статут нашого клубу разом! (ну дуже корисна розвага)
Напишемо статут нашого клубу разом!
ninavivaДата: Середа, 30.05.2012, 09:51 | Сообщение # 26
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 3  +
Репутация: 3
Статус: Offline
Quote (Anastasija)
насправді то нас менше ніж зареєстровано на форумі

Певно, що менше...
А може так: коли складемо цей статут, викладемо його на форумі, хай кожен зареєстрований тут з ним ознайомиться book , і тоді для себе вирішить - бути членом цього клубу, чи просто відвідувачем форуму



Ми - заручники своїх мрій, і якщо крім того, що мрієш, ти щось для цього робиш, обов'язково досягнеш майже усього...
 
OlhaДата: Середа, 30.05.2012, 16:57 | Сообщение # 27
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 8  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Привіт усім! Ого-го, скільки всього я пропустила... перепрошую... Тепер вже і я вставлюся...

По-перше: звичайно ж статут - річ просто необхідна! Тетяні пропоную на його початку вставити загальну про нас інформацію. Приміром, ту що ми робили для європейського проекту...
По-друге: прошу вас не забувати, що ми НЕПРИБУТКОВА організація! І членські внески наші повинні бути неофіційними (хоча й обов"язковими).
По-третє: підтримую всіх щодо перепису населення (за схемою Ліди дуже непогано) і щодо повідомлення людей про наступні зустрічі по телефону (як Оксана сказала - шефство).

А ще мені прийшло в голову, що історію клубу можна оформлювати в якийсь реальний фото- чи просто альбом - з роздруківками фото (приміром з тієї ж Оксаниної з Наталкою презентації того що відбулось за рік). Не варто певно додавати все-підряд туди... А саме - робити якійсь підсумки за півроку-рік (акції,конкурси і т.п.)


 
ОксДата: Середа, 30.05.2012, 23:39 | Сообщение # 28
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Олю. ми з Наталкою будемо літописцямию і будемо якось так мудрувати, щоб творчість була колективна. носила творчий і пізнавальний елемент smile - і головне, єднала усіх

 
АнютаДата: П`ятниця, 01.06.2012, 18:30 | Сообщение # 29
Постійний відвідувач
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 2  +
Репутация: 0
Статус: Offline
Де статут?

 
ОксДата: П`ятниця, 01.06.2012, 19:18 | Сообщение # 30
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
Quote (Анюта)
Де статут?


ау! та ми ж тыльки почали пропозиції висовувати - як роботу клубу впорядкувати! викладаємо міркування і побажання! а тоді на підставі колективної творчості нам усе наишуть! читай, що пропонують інші, коментуй, пропонуй ваше з мамою бачення!


 
ОксДата: Середа, 06.06.2012, 12:26 | Сообщение # 31
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
дівчата - ви де? вже всі виклали міркування?
я рада, що погода кепська. може, зажене нас до компютерів...
ми трохи лиш про принципи поговорили....а деталі?
приміром, якщо ввести різні рівні членства у клубі (за заслуги тощо) - бронза і т.д. - то за що? як відрізняти? пропонуйте!


- підтримую Настю. на предмет детального розписування - на що мають іти "бонусні" гроші... (приміщення поки - є, чай-кава - ентузіасти справляються, у спільні вишивальні проекти - калачем не заманити народ....) + хто їх повинен здавати? чи можна обовязково вводити внести для новачків, які ще не визначилися, чи до нас ходитимуть? (я думаю - ні). людина має спершу відчути, що наше спілкування і клуб їй справді потрібні! як на те пішло, краще хай новачки активніше в проектах дебютують.... то вже великий внесок...
- як вирізняти, хто активіст, хто новачок? на який з пропонованих рівнів (бронза і т.д.) заслуговує? повинні бути уніфіковані критерії... пропонуйте!
- у кожної з нас, принаймі, тих, хто зачисляє себе до спавжніх фанаток і вважає себе частиною клубу - мають бути певні обовязки.
а) участь у клубних проектах?
б) бажання пізнавати і безкорисно ділитися пізнаним з такими ж любительками...
в) з часом - спроби узагальнення отриманого досвіду. рацпропозиції, відкриті обговорення...


 
AnastasijaДата: Середа, 06.06.2012, 13:27 | Сообщение # 32
Соавтор
Группа: Заблоковані
Награды: 2  +
Репутация: 2
Статус: Offline
як на мене, я б взагалі не прописувала членські внески в статуті - клуб ж некомерційна організація. якщо потрібно буде здавати гроші на щось, то й так поздають лиш ті хто завжди приймає участь у проектах і є активістом.....
на рахунок активістів і рівнів.... це все звичайно добре, але є люди які працюють, і мають в певний час певні обставини і можуть пропустити підряд аж декілька проектів, а в наступному кварталі будуть найактивніші. хто буде відслідковувати це? вести так би мовити облік? от тут, я даю гарантію, з часом почнуться образи. поясню чого - не хочу нікого образити, так в загальному.... у нас активісти певна групка людей в основному з старожилів. а новачки будуть ображатися, мотивуючи що всі нагороди дістаються одним і тим самим людям. ну це моя думка...... цей пункт я б обговорювала детальніше
 
ОксДата: Середа, 06.06.2012, 14:50 | Сообщение # 33
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
пропонуй детальныше. для того ми тут і зыбралися. щоб висловити свою точку зору.

я теж працюю на 3 роботах. і розумію, що максимуму не досягну. з цим мушу або змиритися, або - хіба роботи міняти і займатися хоббі. то вже особистий вибір кожної учасниці - скільки часу віддати - вишиванню, спілкуванню чи нашій маленькій спільноті.

але ті, хто віддає свої будні не домашнім справам, не своїм власним доробкам - а клубним проектам тощо
- однозначно повинні мати за це хоч трішки ширші можливості. можливо - більшу знижку (якщо врахувати, що вона буде використана ними - на ті ж клубні вишивки чи клубні проекти). як-то кажуть - кожному по заслугах... і по його можливостях... а ще - на декілька стільців - на жаль, не сісти (допоки - вибачаюся, сідничку велику не розгодуємо).

хто мішає новачку ставати старожилом? мені здається, що якась рангова система - навпаки - заохочуватиме і стимулюватиме. зацікавлених... і ще - вона не допускатиме якихось хоч мінімальних, але неколективних інтересів...

хто відслідковуватиме? треба обговорити. зробимо літопис, де відзначатимемо усі проекти і внесок кожного... раз у півроку або рік - підводитимем колективно підсумок. трохи - по проектах, трохи - за особисті внески і допомогу... і тоді динамічно будемо оновлювати статуси. де дасть шанс постійно стимулювати себе. постійно бути активним. а нє - досиділи до певного рівня, більш нічого не робимо - і пожинаємо плоди роками...
хто не мав змоги робити щось корисне для спільноти пару місяців підряд - на що ж тут ображатися? не робив - нема плодів... врешті, хто на роботі хоче мати премію - працює позаурочно. або не має. як на роботу візьмуть нову людину - що ж їй ображатися, що у досвідченіших і зарплати вищі, і премії частіше?


 
vecnaДата: Середа, 06.06.2012, 15:04 | Сообщение # 34
Душа форуму
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 12  +
Репутация: 10
Статус: Offline
Anastasija, настя так не можна казати (у нас активісти певна групка людей в основному з старожилів).саме ці старожили і спасають проекти.потрібно всім активно підтримувати ідеї і втілювати їх, а не відсиджуватись в кущах.у тих дівчат, що пропонують ідеї опускаються руки, коли немає підтримки і всіх треба просити під милий бік.пропоную перед тим ,як щось проводити робити опитування і отримувати згоду від тих хто буде приймати участь.особисто я не хочу ніяких нагород і відзнак, а хочу, щоб так гарно почата справа як" клуб" жила довго.

про те, що є працюючі.вірю, що мало часу, але не вірю, що не працюючі його мають більше.

а тому пропоную-участь у клубних проектах повинна бути обовязковою.

без образ- пропоную всім ставати активними учасниками всіх клубних ідей.можливо різко але так як є....


 
AnastasijaДата: Середа, 06.06.2012, 16:02 | Сообщение # 35
Соавтор
Группа: Заблоковані
Награды: 2  +
Репутация: 2
Статус: Offline
участь у проектах 100% обов"язкова. пропоную раз в квартал обговорювати активність учасників у вже виконаних проектах і планувати певні інші проекти на наступні 3 місяці. щоб кожен міг спланувати в яких справах клубу він зможу прийняти участь. є ж різні проекти (ну наприклад розтягнуті по часу, а є й менш тривалі)
 
vecnaДата: Середа, 06.06.2012, 16:23 | Сообщение # 36
Душа форуму
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 12  +
Репутация: 10
Статус: Offline
Anastasija, правильно.я погоджуюсь.нам взагалі треба довготривалі проекти виставити на головній сторінці.а всі інші планувати заздалегідь і обговорювати їх при зустрічах.пропоную кожній на наступну зустріч придумати проект.зробити план .

 
ОксДата: Середа, 06.06.2012, 18:30 | Сообщение # 37
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
пропоную поки не розпорошувати увагу на створення нових проектів. тим більш, від 15 учасниць одразу.... ніхто їх не потягне... на носі пора відпусток. підтягнемо існуючі довгострокові. хто не шив іграшку - хай дерзає. не встигнем оглянутися - зима буде... хто пошив - можна ще.
треба закінчити сорочки тим, хто взявся.... треба хоч якусь доробку до виставки...
бралися посібник упорядкувати - там так тихо - немов миша повісилася... "вечорниці шукають авторів"......

я би пропонувала - за це літо визначитися з основоположними моментами. хто у нас просто відвідувач форуму (заочний друг) - а хто зацікавлений у зустрічах..
другу категорію треба інтенсивно зібрати разом...є мінімум 10-25 учасниць, яким треба по телефону пвідомляти про зустріч, бо вони не ходять на сторінку!!
серед них - теж визначитися. у кого які пріоритети. без образ, але декого я щодня бачу на великих форумах. ці ж дівчата-пані на зустрічах з початку року не були. дописів не пишуть. на запрошення до клубу відповідь та сама - "нема часу", "зайнята"....
коли матимемо остаточно кількість підтвержених учасниць - вирішуватимемо долю подальшої активності. достатньо буде чесно відповісти на пару запитань. хто в чому зацікавлений і хто що може...

хтось хоче і може лише відвідувати зустрічі. та й те - через раз. на проекти часу нема, але на виставку прийдуть. що, ми не будем раді таким дівчатам? звісно, будем, адже наша спільнота має бути відкрита до спілкування...
хтось одразу "підпишеться" на все. теж молодці..

давайте так. ми з Наталкою приготуємо щось на зразок опитування. за вашим бажанням - навіть анонімного, щоб кожен міг відверто висловитися по різних гострих пунктах, які ми піднімаємо в темі. а тоді за його! результатами - модифікуватимем план дій.

хто сказав, що статут - це випічка щвидкого приготування? чим довше, тим смачніше і якісніше.

а поки прошу - висловлюйте всі свої міркування. не соромтеся. додавайте трішки конкретики. не просто "у проеках", а приміром, яких... індивідуальних? творчих? благодійних?
з якою частотою? дописуйте. на що ви згодні особисто... на що незгодні.

як тільки визначимо, хто ми є остаточно - зробимо календар. Наталка вже з місяць мудрує..... наступний рік буде насиченим і цікавим....

візьму на себе сміливість нагадати: недоречних, чи невірних міркувань у цій темі нема! будь-яка думка важлива!!! вирішуватимемо більшістю по всіх основних пунктах!!!




Сообщение отредактировал Окс - Середа, 06.06.2012, 18:33
 
OlhaДата: Четвер, 07.06.2012, 00:45 | Сообщение # 38
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 8  +
Репутация: 5
Статус: Offline
Дівчата, судити про ранги по присутності на сайті - це точно неправильно!!! в мене буває, що кілька днів не заходжу... А є такі що й місяць... Але у проектах участь беруть. На зустрічах не кожен раз, але з"являються.
Знаю, що Наталя робить список учасниць. От по ньому і орієнтуватимемось. Більшістю голосів учасниць, приміром, участю у проектах. От вам і статус-рейтитнг. А дописи і цікаві пропозиції людини на сайті просто в плюс рейтингу додавати.


 
ОксДата: Четвер, 07.06.2012, 01:31 | Сообщение # 39
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
о, та боронь Боже рейтинги робити за присутністю на сайті. є ж купа людей, які тут не бувають. про що й мова.
слід, на мою думку, враховувати усе. сайт, проекти, зустрічі... вишивальну активність... гострі ідеї... спілкування... майстер-класи... участь у проектах інших...

а просто по дописах на сайті, як і до речі, по вишивальних навиках - нікого не можна оцінювати. можна вміти мало, і бути душею компанії... або навпаки...
словом. треба пропозиції... треба ьагато усього обговорити...

просто, Олю, наверху нінавіва виголосила золоту думку... є купа людей, які ніби й з нашого міста... на форумі з чернівців більше 50 людей. а на зустрічі справді не спішать. дехто навіть майстер-класи обіцяв, а вживу не мелькнув жодного разу... при тому на інших форумах люди їх бачать... то чи можна просто гостей і дописувачів зачисляти у групу справжніх членів клубу "Вечорниці"? розраховувати на них у проектах, питати їхньої думки, приміром, щодо назви виставки? сенс враховувати голос "так" або "ні" тих, хто нас жодного разу не бачив?

з другого боку, я не бачила десятків своїх віртуальних подруг з-за кордону, але спілкуємося ми тепло! тому й на нашому форумі, як у дружному домі. є місце гостям і тим. хто зайшов пописати, але не має змоги приїхати вживу. приміром, мені приємно до Олени Мерлін заходити - і тут, і на галереї... . вона з нами переписувалася.. .показувала доробки... чого б їм не бути у статусі - скажімо, віртуальних членів клубу?

але на те вона й дискусія... може, у нас спільно істина якась народиться...


 
ОксДата: Четвер, 07.06.2012, 01:39 | Сообщение # 40
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
мушу просто - привести сумний приклад. я Тані розповідала восени.
коли у Санті нитки були ще понад 6 грн, а в мережці - по 5.5 (для клубу - 5? здається?)
я випадково наткнулася на ситуацію. пацієнти розповіли, що родичка когось-там була у нас на 1 ! зустрічі. чи 2. отримала карту на знижку.
то вона валить у місто, хапає - приміром, 100 мотків ДМС у Тані. привозить і збуває народу не по 6.8. як у Санті, а по 6.5. класний варіант? всі щасливі. сусіди, бо не треба їхати в Чернівці. + знижка. підприємлива дама, бо за проїзд туди-сюди, без шуму і пилу - 100 грн пару разів на тиждень - в кишеню (можна на роботу вже не ходити). + вільних півдня. і це було не раз і не два! поки я людям не тицьнула візитну картку мережки. і вони особисто туди не пішли просто-таки з обласної лікарні подивитися!!!

математична задача. чому людина, яка більше не ходить, нічого абсолютно не робить, але у потрібний час прийшла в потрібне місце, робить на клубних справах бізнес? на знижкову здачу зі 100 мотків хай лиш 2 рази в тиждень можна було б покрити і багетку для вечорниць. і витратні матеріали на янголів чи новорічні іграшки... чи просто якісь добрі справи зробити....

тому якщо голосувати - я за певну градацію... для всіх учасників... за будь-якими різними видами активності - що собі виберемо...

я розумію, що говорити про перспективи і наші грандіозні плани, бачити вже виконане - здорово і круто. дивишся назад - відчуваєш себе молодцем. а піднімати тему особистих обовязків - справа невдячна... хтось читає мої довгі коменти - і думає - "от зануда... причепилася... буде зараз нас смикати, до чогось змушувати..."

як і всі люди, я теж не люблю займатися самоаналізом у сторону самокритики. але - треба...
як згадаю інтенсивність виконання останніх проектів - хоч плач... сенс видумувати нове, як ніхто автора не підтримає? може, всі хочуть просто зустрітися раз у місяць, випити чаю, кави, зі смачним тістечком? показати процеси і розійтися по хатах? то давайте так і напишемо...адже і така думка має право на повагу...




Сообщение отредактировал Окс - Четвер, 07.06.2012, 01:47
 
nosiknataДата: Четвер, 07.06.2012, 11:03 | Сообщение # 41
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Дівчата, перечитавши все вище написане, хочу зауважити - ми клуб вишивальниць, отож давайте будемо вишивати - це перше і найголовніше! Це я до того, що особисті теми порожні, на зустрічах ми бачимо чудові речі для замовників, а виставка наша вже "на носі" - що покажем, дівчата?

Друге. Знижки - кожен тягне ковдру на себе, забуваючи, що знижки надають двоє людей - багет та Таня, тому не бачу сенсу вирішувати щось за них. Якщо в багетку я принесу три картини та ще візьму з собою Олю чи Галю з своїми роботами, невже знижку я не отримаю?? Думаю отримаю і без клубної карти хоча б церез те, що сума заказу буде велика і ми всі знайомі з власником майстерні в лице.В магазині навіть Таніна родина особисто знає всіх постійних клієнтів.Це питання для мене закрите (акрил, бісер, бісерні набори та тканину на сорочки я купую без знижок).

Третє. Рангова система. Для чого вона потрібна? якщо для системи знижок - це питання зняте...якщо для стимуляції учасників, для відзнаки їх персональних досягнень, для оцінки активності - я тільки "за".
Виділити персональний стенд на виставці, вручити приз (дорогий набір чи вишивальний станок) за успішно проведену акцію, написати статтю в журнал де розказати про учасницю та її роботи, відзначити благодійну чи просвітницьку (поповнення бібліотеки клубу) діяльність учасниці клубу, тощо...

Четверте. Зустрічі. З вересня місяця вивішується календар зустрічей на осінь ( на три місяці вперед).
Фіксовано обирається два дні - один день (четвер) це МК учасниць клубу із записом бажаючих (заздалегідь виясняєм кому це цікаво) та грошовими внесками на витратні матеріали.
Другий день - зустріч в неділю (кінець місяця) з чітко складеним планом, наприклад: 1. Тематична підбірка "Вишивальний дайджест" 2. Навчально-освітня частина ( огляд вишивальних матеріалів, технік, поповнення бібліотеки клубу) 3. Роботи учасників ( поточні проекти та вишивальні плани). 4. Місячний підсумок клубних проектів (виступають куратори) 5. Різне (участь клубу у житті міста, спільні відвідини виставок, музеїв...)

Дівчата, якщо ви знаєте, що 1 вересня ваша дитина йде в 1 клас, ви ж не плануєте поїздку на море на цей день - хід моїх думок зрозумілий?

П"яте. Клубні внески. Якщо це неприбуткова організація, то клубних внесків у нас бути не може юридично ( хто у нас фінансисти чи юристи нехай висловляться).
Можуть бути грошові внески "за що" і "на що":
МК - витратні матеріали, які заготовлюються на кожного учасника у повному обсязі.
Клубні витрати на які не заявлені спонсорські гроші - напр. святкування визначних дат клубу, закупка канцтоварів для клубного використання (альбом, файли) - тк звані цільові витрати ( по яким зберігаються чеки і при потребі звітують)


 
nosiknataДата: Четвер, 07.06.2012, 11:03 | Сообщение # 42
Почесний соавтор
Группа: Модератори
Награды: 7  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Шосте. Проекти. Поділимо проекти на безстрокові та місячні, тижневі, квартальні...
Безстрокових проектів на даний момент є п"ять - "Вишита новорічна іграшка", "Через терні до зірок", "Вишита сорочка" ( дівчата сорочка для себе обобисто!!!), "А сорочка мамина.." ( вишиванки для своїх дітей), "Вечорниці шукають авторів".
Збираються карти кольорів бісеру для клубного використання.
На літо проектів не буде через спад активності учасників та їх відсутність - це пора відпусток та сільських вакацій.
З вересня пропоную календар проектів, конкурсів, вікторин, (обов"язково з призовим фондом!! та внесками на нього) оновити, та попередньо записувати учасників ( телефоном, на зустрічах) які між собою розіграють цей приз.

Сьоме. Обов"язки членів клубу.

Я зобов"язуюсь:
- висловлювати свою думку з приводу всіх починань клубу, не бути пасивним спостерігачем (телефоном, інтернетом, особисто на зустрічах, через подруг запискою.....);
- планувати свій вільний і робочий час таким чином, щоб приходити на зустрічі клубу щомісячно, та не пропускати цікаві мені МК;
- в міру моїх вишивальних можливостей (швидкість вишивання, наявність замовлень, робота, діти...) підтримувати та брати участь у спільних вишивальних проектах клубу, та безкоштовно віддавати свої вишивальні доробки на користь клубу чи в благодійних цілях;
- усіма наявними мені засобами розвивати навчально-освітній напрямок діяльності клубу (поповнювати бібліотеку швів, ділитись придбаною літературою, чи особистими здобутками у межах клубних зустрічей, тощо)
- фінансово підтримувати клубні акції у межах моїх можливостей без шкоди для сімейного бюджету.
- гарантую свою участь у виставках клубу ( будь-якого маштабу) з роботами прикладного, декоративного значення, та роботами виконаними на замовлення ( за попередньою згодою обох сторін).
- в особистому спілкуванні, на зустрічах, дотримуватись правил християнської моралі та суспільної етики, підтримувати кожного учасника нашої спільноти, поважати його право на особисту думку задля успішної діяльності та подальшого розвитку клубу "Вечорниці".

все, я висловилась...


 
Home_FairyДата: Четвер, 07.06.2012, 12:52 | Сообщение # 43
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 8  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Однозначно треба робити "перепис населення". Оновлені списки будуть у Андрія в багетці і у продавця "Мережки". Картка буде одна на 2 ці магазини. Знижка буде надаватись на основі підтвердження імені зі списку і наявності картки. Картки роздам на найближчій зустрічі - спочатку тим, хто там буде присутній. Про бонусну систему - подумаю, як краще її втілити, щоб було справедливо.

Як вставити фото в повідомлення?

 
Home_FairyДата: Четвер, 07.06.2012, 12:59 | Сообщение # 44
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 8  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Quote (nosiknata)
Якщо це неприбуткова організація, то клубних внесків у нас бути не може юридично

може. прибутків бути не може. а членські внески - це статутна діяльність. але я проти членських внесків cool

Обов*язки Наталка окреслила, на мій погляд, цілком правильні:
1. ходити на зустрічі
2. брати участь у спільних проектах
3. приносити нові роботи на виставки
4. підтримувати спілкування на форумі і зустрічах

smile


Як вставити фото в повідомлення?

 
ОксДата: Четвер, 07.06.2012, 13:35 | Сообщение # 45
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
усе узагальнено гарно. я "за" кожне Наталчине слово, своїх екстра-ідей і пропозицій наразі не маю

 
ninavivaДата: Четвер, 07.06.2012, 15:35 | Сообщение # 46
Почесний майстер
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 3  +
Репутация: 3
Статус: Offline
І я підписуюсь під кожним вищевказаним пунктом і цілковито підтримую applause


Ми - заручники своїх мрій, і якщо крім того, що мрієш, ти щось для цього робиш, обов'язково досягнеш майже усього...
 
IriskaДата: Четвер, 07.06.2012, 20:58 | Сообщение # 47
Соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 4
Статус: Offline
Я підтримую те, що Вечорниці - це клуб вишивальниць (перш за все), тих хто любить і вміє вишивати. Я готова підтримувати спільні проекти, робити внески. Карточками на знижку, якщо чесно ще не користувалась (в багетці Андрій мене і так знає, а в Мережку приходжу, коли Танюша є) Скажу от що вам, мені подобається те чим займаються учасниці клубу. Але якось агресивно (тільки моя особиста думка, нікого не хочу образити) зараз пішло обговорення про те які привілеї кому надавати, кому надати права користувачів, кому учасників. Повірте, я точно не заради знижок тут. Вишиваємо кожен в своє задоволення: хтось вишиває по декілька шедеврів за місяць-два, а хтось (така як я - раз на півроку щось осилює). Навряд зможу чимось похвалитись за цей рік, вплані виставити на виставці (в мене зараз трошки інші клопоти), але завжди була готова допомогти і підтримати - тільки скажіть. Якщо критерієм буде відвідування і дописи до форуму, то мене вже можна виключати з рядів (три пропуски підряд) smile

 
Home_FairyДата: Четвер, 07.06.2012, 21:06 | Сообщение # 48
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 8  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Iriska, ну я тут можу сказати, що всім нашим дівчатам бажаю такі поважні причини, як у тебе, щоб пропускати клубні зустрічі happy

Як вставити фото в повідомлення?

 
ОксДата: Четвер, 07.06.2012, 21:28 | Сообщение # 49
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 12  +
Репутация: 11
Статус: Offline
нема місії для жінки, важливішої за родину і материнство. це ультра-благородні важливі фактори членства у клубі! а коли підростатиме малеча, це надихне на нові вишивальні подвиги, я впевнена! (до декрету у мене взагалі навіть помріяти про вишивку часу не було - так що дякую за своє хоббі синочкові)

 
lidiya9Дата: Четвер, 07.06.2012, 22:14 | Сообщение # 50
Почесний соавтор
Группа: Рукодільниці_cv
Награды: 9  +
Репутация: 6
Статус: Offline
Я абсолютно погоджуюсь з Іриною, що вишивка має бути в задоволення, а не примусово, як це випливає з останніх подій. Я в клуби не заради знижок, і намагаюсь завжди приймати участь в запропонованих проектах, але кожен раз приходити на зустріч в мене дійсно не виходить,тому виключати за три пропуски, це нонсенс. Таким шляхом можна і людей позагублювати. Забагато примусу вимальовується в статуті, без образ, звісно. Обов'язки озвучені, а де ж права?:)

 
Форум » Мережа клубів сучасної вишивки "Вечорниці" » Наш клуб » Напишемо статут нашого клубу разом! (ну дуже корисна розвага)
Пошук: