Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » Архів матеріалів
Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці" спільно з Чернівецьким обласним краєзнавчим музеєм до Дня міста організували самобутні майстер-класи просто неба.
Три майстрині – учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки «Вечорниці»: Анастасія Шерепера, Олена Лакіза і Галина Михайлишина погодились показати усім бажаючим свої вміння та навички у різноманітних жанрах прикладного мистецтва.
Для усіх, хто спеціально завітав на майстер-класи та просто перехожих, які з цікавістю зупинялися біля імпровізованої «майстерні» Буковинського клубу «Вечорниці», майстрині показали секрети вишивання, валяння вовною, витинання та декору hand-made листівок.
«Майстер-класи у нашому клубі відбуваються постійно, - розповіла координатор Буковинського клубу сучасної вишивки «Вечорниці» Тетяна Нагайчук, - ми вибрали найбільш цікаві, на нашу думку, і видовищні, аби привернути увагу чернівчан до суч ... Читати далі »
Переглядів: 1037 | Додав: Home_Fairy | Дата: 07.10.2011

Буковинський клуб сучасної вишивки "Вечорниці" спільно з Чернівецьким обласним краєзнавчим музеєм запрошують на яскраві майстер-класи просто неба, присвячені Дню народження рідного міста.
У п*ятницю, 7 жовтня, о 12:00 на пішохідній вулиці нашого міста, яка носить ім*я Ольги Кобилянської, навпроти Чернівецького краєзнавчого музею відбудуться майстер-класи учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" - майстринь Анастасії Шерепери, Олени Лакізи і Галини Михайлишиної.
Захід відбудеться за підтримки улюбленого журналу усіх рукодільниць "Вышиванка".
Для всіх бажаючих учасниця Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" Анастасія Шерепера - член Спілки майстрів народного мистецтва з 2002 року, покаже свої секрети і прийоми вишивання у техніці "лічильна гладь". Можна буде побачити вишиті сорочки, рушники, серветки, та інші вироби, виконані ... Читати далі »
Переглядів: 1035 | Додав: Home_Fairy | Дата: 28.09.2011

Відсьогодні для учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" діє знижка у розмірі 10% на дерев*яні багети у арт-крамниці "Палітра", що по вул. М.Гоголя,6 у м.Чернівці. Знижка надається за умови пред*явлення спеціальних візиток магазину.

Арт-крамниця "Палітра” відкрилася в Чернівцях у 2010 році і спеціалізується на роздрібній та оптовій торгівлі матеріалами для художників, дизайнерів, а також для людей, що захоплюються різноманітними хоббі.
В 2011 році "Палітра" відкрила філіал крамниці в мережі інтернет.
Широкий вибір різноманітних товарів задовольнить будь-які побажання клієнта, адже крамниця постійно вдосконалюється та працює над розширенням асортименту.
У інтернет-магазині "Палітра" немає мінімальної суми зам ... Читати далі »
Переглядів: 1611 | Додав: Home_Fairy | Дата: 20.09.2011

Фотозвіт з майстер-класу Олени Лакізи з валяння вовною, який відбувся 15 вересня у Буковинському клубі сучасної вишивки "Вечорниці" вже на сайті! У відповідній темі на форумі можна його побачити :)
Учасниць майстер-класу прошу додати у цю ж тему фото готових виробів, які ви виваляли на МК, адже усім цікаво побачити результат!
Отож, запрошую до перегляду фото...
Переглядів: 1184 | Додав: Home_Fairy | Дата: 16.09.2011

Учасницям Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" дуже сподобався фотозвіт наших львівських колег з клубу "Моє хобі" з майстер-класу Тетяни Роменської. Тож ми вирішили не відставати і також організувати МК.

Маємо і свою майстриню, яка покаже нам, як робити валяну квітку-брошку. Це учасниця нашого клубу Олена Лакіза. Вона неодноразово проводила майстер-класи з валяння у Чернівцях, та й на багатьох заходах всеукраїнського масштабу і зараз люб*язно погодилась навчити учасниць нашого клубу робити невеличкі квіти-прикраси.

Матеріали для виготовлення квітки принесе Олена з власних запасів. 

Майстер-клас відбудеться у четвер, 15 вересня, о 16:00 за адресою вул.Штейнбарга,23, приміщення товариства "Знання"! 

Запрошуємо всіх, хто бажає навчитися і спробувати новий вид рукоділля! А також н ... Читати далі »
Переглядів: 1711 | Додав: Home_Fairy | Дата: 12.09.2011

9 вересня відбулася довгоочікувана зустріч Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Зустріч була і справді конструктивною. Ми вирішили багато питань щодо організації виставки нашого клубу, побачили нові роботи учасниць "Вечорниць", отримали клубні картки і наші замовлення з інтернет-магазинів. На зустріч нашого клубу завітала координатор Івано-Франківського клубу "Вечорниці" Валерія Ковач, яка побачила наш формат зустрічей, щось взяла для себе, багато розповіла про розвиток такого виду хоббі, як вишивання на Івано-Франківщині. Усі були раді знайомству і задоволені цікавим спілкуванням з однодумцями!
У зв*язку з технічними проблемами, які не залежали від організаторів конкурсу, ми були змушені перенести нагородження переможців конкурсу "Вишиваю щастя" до нашої наступної зустрічі на майстер-класі Людмили Турченяк. Проте нагородження обов*язково буде. Призи у мене.
Отож, запрошую ... Читати далі »
Переглядів: 948 | Додав: Home_Fairy | Дата: 10.09.2011

На наш фотоконкурс від інтернет-магазину "Вечорниці" надійшли класні фото від учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки! 
Наші конкурсанти: 
Галина Михайлишина, Ірина Бодейчук, Оксана Микитюк, Анастасія Шерепера, Ольга Вдовиченко, Наталія Стойко, Світлана Щербініна, Наталка Пташинська. 

Роздивитися конкурсні фото поближче можна тут: http://vechornytsy.at.ua/forum/12-102-3155-16-1315047509 

А тепер, увага! Визначено переможців! Ними стали Наталка Пташинська і Світлана Щербініна! Нагородження переможців відбудеться завтра, 9 вересня 2011 о 16:00 на зустрічі Буковинського ... Читати далі »
Переглядів: 869 | Додав: Home_Fairy | Дата: 03.09.2011

Отже, зустріч Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" відбудеться у п*ятницю, 9 вересня, о 16.00 в приміщенні товариства "Знання" по вул.Штейнбарга,23.

Орієнтовний план зустрічі:
1. Обговорення ходу підготовки до виставки нашого клубу:

а) інформаційний стенд клубу
б) проект "Вишивані Вечорниці"
в) проект "Янголята"
г) визначення переможця конкурсу "Краща назва виставки" і вручення приза
д) узгодження термінів усіх підготовчих заходів
є) організаційні питання що не стосуються вишивання  

2. Підведення підсумків ... Читати далі »
Переглядів: 1149 | Додав: Home_Fairy | Дата: 02.09.2011

Поки-що форум працює у тестовому режимі. Учасниці клубу з Івано-Франківщини можуть створювати нові теми, коментувати повідомлення, домовлятися про зустрічі клубу. На форумі з*явилася достатня кількість вишивальниць, щоби відкрити цю гілку форуму. Про будь-які незручності, некоректну роботу чи інші проблеми прошу повідомляти мені у особистому повідомленні або ж на електронну адресу vechornytsy@gmail.com
Шановні рукодільниці, можете пробувати створювати темки, якщо раптом щось неправильно зробите, не там напишете, чи не так вставите зображення - не біда! smile Просто кажіть, що не так і я затру чи виправлю усі помилки wink ... Читати далі »
Переглядів: 1254 | Додав: Home_Fairy | Дата: 01.09.2011

Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Нагадую, що 6 вересня завершується прийом фотографій на конкурс нашого клубу "Вишиваю щастя". Умови конкурсу можна прочитати у відповідній темі на нашому форумі. Після закриття прийому заявок - у цій же темі будуть виставлені всі фото, які надійшли для участі в конкурсі. Спонсор нашого клубу - інтернет-магазин "Вечорниці" обиратиме переможця wink з-поміж учасників. Нагородження переможця відбудеться 9 вересня на зустрічі нашого клубу!
Переглядів: 832 | Додав: Home_Fairy | Дата: 01.09.2011

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 16 17 »

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наше опитування

Ваші улюблені сюжети це:
1. Усе потроху
2. Візерунки та орнаменти
3. Квіти
4. Не маю чітких уподобань
5. Пейзажі
6. Тварини, птахи
7. Люди
8. Ікони
Всього відповідей: 53

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0