Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Червень » 4 » Спеціальний приз для найактивнішого учасника "Вечорниць"
22:58
Спеціальний приз для найактивнішого учасника "Вечорниць"
Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Як Ви могли прочитати у відповідній темці на нашому форумі, наш клубний "гід" по інтернет-магазинах Галина Михайлишина нещодавно знайшла вишивальний магазин-тезку нашого з вами клубу. Тільки уявіть, наші електронні адреси відрізняються всього на одну літеру - це інтернет-магазин "Вечорниці". Одразу скажу, що з цікавості вивчила магазин вздовж і впоперек! Виявляється, знаходиться він у м.Коломия Івано-Франківської області, тобто і тут вони наші сусіди wink . Асортимент магазину різноманітний. Є багато гарних наборів відомих фірм-дизайнерів: "Чарівної Миті", "Золотого Руна", "Аліси", "Нової Слободи", "РТО", "Ріолісу". Представлені як набори для вишивки хрестиком, так і бісерні та у змішаній техніці. Є багато новинок та популярних наборів, яких зазвичай не буває в інших інтернет-магазинах та ще й по таких цінах! Ціни на переважну більшість вишивального краму тут справді радують. Крім усього, у "Вечорницях" продається домоткане полотно для рушників і накладна канва, яка нашивається на виріб і висмикується після завершення вишивки, щоб створити ілюзію шиття прямо на тканині (я так колись вишивала собі троянду на джинсах).
При магазині діє багетна майстерня - ця інформація, можливо, зацікавить наших учасниць, які приїжджають на зустрічі клубу з Прикарпаття smile .

Отож, до чого я веду, - адміністратор інтернет-магазину "Вечорниці" пані Мирослава, дізнавшись про наш клуб одразу запропонувала нам дружбу smile , адже таке доленосне співпадіння у назвах і тематиці однозначно не випадковість!

На нашій зустрічі 10 червня одна з учасниць Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці" буде відзначена спеціальним призом - шикарним подарунком від інтернет-магазину "Вечорниці". Дістанеться цей приз найактивнішій учасниці клубу, у якої буде найбільша кількість змістовних, тематичних, корисних і влучних повідомлень на форумі нашого клубу!
Як ми їх порахуємо? Я роздрукую статистику з адміністративної частини сайту smile (повідомлення типу "добре", "ага", "привіт" - не враховуватимуться)

Усім творчих успіхів!
Я як співорганізатор цієї акції не беру участі у розіграші smile
Переглядів: 1231 | Додав: Home_Fairy | Теги: вікторина, Буковинський клуб сучасної вишивки, Буковина, зустрічі клубу, призи, інтернет-магазин, Вечорниці | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0