Намалюю хрестиком
|
|
|
lidiya9 | Дата: Середа, 15.08.2012, 15:58 | Сообщение # 177 |
 Почесний соавтор
Статус: Offline
| vecna, зрозуміло!! так подарунки дійсно просто супер, і всі необхідні:) бажаю майбутніх перемог!!!!!

|
|
| |
|
Sunflower | Дата: Четвер, 16.08.2012, 11:00 | Сообщение # 179 |
 Почесний майстер
| vecna, вітаю з перемогою! Ви як вишивальниця заслуговуєте найвищих похвал і нагород!!! (мабуть, не тільки як вишивальниця ) Органайзер для голочок на зустріч принесете? Цікаво, як він влаштований
|
|
| |
|
ninaviva | Дата: Четвер, 16.08.2012, 14:25 | Сообщение # 181 |
 Почесний майстер
| vecna, Галя. який класнючий подарунок! Вітаю! Ти не тільки майстриня-вишивальниця, а ще найкраща донечка в світі!!!
Ми - заручники своїх мрій, і якщо крім того, що мрієш, ти щось для цього робиш, обов'язково досягнеш майже усього...
|
|
| |
Olha | Дата: Четвер, 16.08.2012, 15:33 | Сообщение # 182 |
 Почесний соавтор
| Ну і я ще раз вітаю! Хоч на форумі все бачила! Видам секрет дівчатам, організатор конкурсу - то сестра нашої Наталі, Леся Я теж від неї отримувала подарунки з форуму. "Добрейшей души человек!" Завжди з найкращими побажаннями, та ще й з такими подарунками...

Сообщение отредактировал Olha - Четвер, 16.08.2012, 15:33 |
|
| |
vecna | Дата: Субота, 13.10.2012, 21:51 | Сообщение # 183 |
 Душа форуму
| привіт подруги!я знову з вами .вже відійшла від весільних хлопотів і добралась до свого улюбленого. сьогодні для мене був дуже вдалий день.на кінець я попала до МАЙСТРИНІ (із самої великої букви).віднайшла її для мене моя мама яка вже давно чула що я хочу навчитись циркувати.хочу вам сказати, що те ,про що я читала у книзі і журналі далеко не те.це треба бачити і вловити саму суть.насправді нічого складного немає.
пані ольга це щось на подобі нашої оксанки.у неї замість наборів стрічки ,бісер ,муліне ,шовк(у катушках різних кольорів)муліне із канади і німеччини.пані ольга вишиває хрестиком ,гобеленом, стрічками, лічильна гладь, бісером ,циркою.вяже на спицях, крючком.сама кроїть і шиє сорочки.а навчила її всього вчителька трудового навчання в румунії ,де навчалась пані ольга після закінчення семи класів. я отримала море задоволення і інформації.
поділилась майстриня зі мною і зразками вишивки циркою у різних варіантах.дві вам показую а решта пізніше бо як завжди здох фотоапаратДодано (10.10.2012, 21:34) ---------------------------------------------
 Додано (13.10.2012, 21:42) --------------------------------------------- покажу вам трішки весілля
ось як все починалось....
всі гості отримали запрошення
це для молоді такі отримали поважніші гості
а такі отримали хресні батьки і бабусі  Додано (13.10.2012, 21:47) --------------------------------------------- за збігом обставин вінок прийшлось шити у вівторок
після вінка нарядили деревце 
це калач і бабусин каравай
а це вже в день весілля перед будинком  Додано (13.10.2012, 21:51) ---------------------------------------------
це у ресторані
мої молодята я з метрикою 

|
|
| |
|
|
Irochka | Дата: Субота, 13.10.2012, 22:52 | Сообщение # 186 |
 Почесний майстер
| В добрий час!
|
|
| |
|
Anastasija | Дата: Неділя, 14.10.2012, 01:27 | Сообщение # 188 |
 Соавтор
| Щастя молодятам! А Галі ще багато-багато натхнення і ідей для вишивок для майбутньої малечі :)))
|
|
| |
|
lariska | Дата: Неділя, 14.10.2012, 11:49 | Сообщение # 190 |
 Почесний майстер
| vecna, запрошення дуже гарні, це ж на Вас лягла левова частка роботи
|
|
| |
|
Olha | Дата: Неділя, 14.10.2012, 23:55 | Сообщение # 192 |
 Почесний соавтор
| Щастя молодим!!! Сімейного благополуччя, любові й радості! А ще... багацько терпіння (бо без нього ніяк)!

|
|
| |
|
ninaviva | Дата: Понеділок, 15.10.2012, 09:40 | Сообщение # 194 |
 Почесний майстер
| Молодятам - в добрий час і в добру путь! Щастя, здоров"я, радості і взаєморозуміння!!! А вам - тішитися, радіти і ... допомагати
Ми - заручники своїх мрій, і якщо крім того, що мрієш, ти щось для цього робиш, обов'язково досягнеш майже усього...
|
|
| |
|
natka | Дата: Вівторок, 06.11.2012, 08:06 | Сообщение # 196 |
 Постійний відвідувач
| Чудові роботи
Сообщение отредактировал natka - Вівторок, 06.11.2012, 08:09 |
|
| |
|
lidiya9 | Дата: Понеділок, 12.11.2012, 10:32 | Сообщение # 198 |
 Почесний соавтор
| Галю, дуже гарно!!!

|
|
| |
ninaviva | Дата: Понеділок, 12.11.2012, 10:38 | Сообщение # 199 |
 Почесний майстер
| Галочко, який гарний рушничок!!! А для кого така краса?
|
|
| |
|