Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Квітень » 2 » Нове на форумі
21:47
Нове на форумі

Дорогі учасниці клубу "Вечорниці"!
Форум нашого клубу активно розвивається. Просимо Вас активно долучатися до діалогу!
У розділі "Обмін досвідом" http://vechornytsy.at.ua/forum/4 з*явилося багато цікавих матеріалів щодо нашого з Вами спільного хоббі. Залишайте свої коментарі, посилання, фото робіт, інші матеріали у створених темах, або створюйте свої - які на Ваш погляд могли би бути важливими і корисними для учасниць нашого клубу.
У розділі "Виробники і дизайнери вишивок. Приклади вишитих робіт" http://vechornytsy.at.ua/forum/8 будуть розміщуватися матеріали і відгуки щодо розробників вишиваної продукції, фото готових робіт за їхніми дизайнами, щоб учасниці клубу могли мати цілісне уявлення про асортимент товарів і оцінити свої можливості щодо вишивання того чи іншого дизайну. Розділ постійно поповнюватиметься. Якщо у Вас є улюблений дизайнер, виробник схем, улюблена фірма, підписка на журнали з вишивки чи книги, якими Ви постійно користуєтесь при вишиванні Ваших робіт - запрошуємо розміщувати інформацію про них у цьому розділі.
У розділі "Заходи і події у нашому місті і не тільки" http://vechornytsy.at.ua/forum/7 буде розміщено найбільш повний з існуючих у доступі фотозвіт з "Вишиваного дивотвору" всіх років. Завдячуючи учасниці нашого клубу Оксані, вже загружено більше половини фотографій. Якщо у Вас є власні фото з цієї виставки, або з інших виставок у нашому місті, районах чи інших містах, просимо створювати у цьому розділі відповідні теми, щоб усі ми могли побачити ці фото!
Свої власні авторські сторінки Ви можете розміщувати у розділі "Моя тема" http://vechornytsy.at.ua/forum/5 Тут можна написати про те, як Ви захопилися вишивкою, хто чи що Вас надихає, які сюжети вишиваєте, що плануєте вишити, які запаси рукодільного краму маєте, як їх зберігаєте, де дістаєте. У цьому розділі писати можна все що завгодно, що стосується Вас і Вашого захоплення вишивкою :).
Шановні колеги! Ви можете відповідати на повідомлення у вже існуючих темах, або ж створювати свої :). Наш форум абсолютно толерантний і демократичний. Якщо щось іде не так, заглючив комп*ютер, вибиває незрозуміле повідомлення, тема продублювалася чи виникли будь-які труднощі - пишіть на acmpuk@gmail.com - все гарантовано буде виправлено і приведено в порядок :).
Щоб створити свою темку натискаємо на кнопочку "new topic" у правому верхньому куті. Ось тут:

Фото можна грузити на radikal.ru або ж інший файловий депозит.

Не забудьте, що у п*ятницю, 8 квітня о 17.00 відбудеться зустріч нашого клубу за адресою вул. Штейнбарга, 23, приміщення товариства "Знання" (майже навпроти Ліцею №1). Мої координати: 0506826178 Тетяна. Прошу не запізнюватися і повідомляти у разі виникнення будь-яких проблем. Якщо візьмете з собою якесь печиво, цукерки, чи що інше до чаю - буде класно!

Переглядів: 2479 | Додав: Home_Fairy | Теги: иголка, стібок, ножницы, Goblenset, гобеленовый шов, петит, закрепление петлей, гобеленовий стібок, закрепление нити, Гобелен | Рейтинг: 4.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Ваші улюблені сюжети це:
1. Усе потроху
2. Візерунки та орнаменти
3. Квіти
4. Не маю чітких уподобань
5. Пейзажі
6. Тварини, птахи
7. Люди
8. Ікони
Всього відповідей: 53

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0