Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Липень » 1 » Нашому форуму - 100 днів!
11:23
Нашому форуму - 100 днів!
Сьогодні, 1 липня, виповнилося 100 днів роботи форуму нашого клубу! У нас на сайті є лічильник, який відраховує час з дня створення. Хочу привітати Вас, дорогі учасниці "Вечорниць" з цим своєрідним "ювілеєм" і подякувати усім Вам за те, що Ви активні, що заходите на форум, залишаєте тут свої думки, ділитеся враженнями, коментуєте, додаєте фото і просто ставите смайлики. Саме в процесі нашого живого спілкування на форумі, обговорення улюбленого заняття, обміну думками народилося багато чудових ідей стосовно розвитку клубу, які ми успішно втілюємо в життя.
Мені приємно, що гості, які випадково, чи невипадково заходять на наш сайт можуть побачити вже 10 тематичних авторських сторінок з роботами учасниць "Вечорниць",
що практично щоденно оновлюється тема "Обмін досвідом", що постійно спостерігається велика активність у темі "Конкурси, вікторини, розіграші призів".
Окремо хочу подякувати модератору Оксані Микитюк за титанічну працю зі збору і систематизації дизайнів і прикладів вишитих робіт та пошук різноманітної необхідної і корисної інформації щодо нашого з вами хоббі!
Від імені учасниць нашого клубу хочу висловити подяку Галині Михайлишиній за безвідмовну допомогу у пошуку схем для наших дівчат, за активність і невичерпну енергію, за пораду і підтримку!
З нагоди нашого клубного свята - ювілею форуму, пропоную нагородити Оксану і Галину віртуальними нагородами: "Інтернет-гід" , які тепер відображатимуться у профілі користувачів Окс і vecna.
Заслуговують на нагороди також і наші активні користувачі сайту, які щоденно спілкуються на форумі, створюючи дружню, привітну атмосферу нашого клубу - Ольга Вдовиченко, Іринка Бодейчук, Наталія Стойко, Лідія Шеленко, Олена Ямнюк. З нагоди свята їм присвоєно віртуальні нагороди "Активіст форуму" , яка відтепер відображатиметься в профілях користувачів Olha, Iriska, Nata-Natali, lidiya9, Oljabka
А нашим дорогим колегам Альоні Оршевській, Анні Кишканик, Наталі Пташинській, Олені Лакізі та Світлані Щербініній вручаємо від імені клубу віртуальну святкову нагороду за натхненя і гарний настрій, який ви, дорогі дівчата, привносите на форум розом зі своїми повідомленнями - ця нагорода відтепер відображатиметься у ваших профілях користувачів!
Вітаю всіх зі святом!
Переглядів: 725 | Додав: Home_Fairy | Теги: Буковиснький клуб, Чернівецький клуб вишивки, Чернівці, Буковинський клуб сучасної вишивки , клуб вишивки, 100 днів, клуб вишивки Чернівці | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0