Форма входу

Корисна інформація


Інтернет-магазини






Пошук

Головна » 2011 » Травень » 26 » Чергові знижки для нашого клубу
22:31
Чергові знижки для нашого клубу
Шановні учасниці Буковинського клубу сучасної вишивки "Вечорниці"! Як я вже розповідала, - скористалася послугами багетної майстерні "Алеся", що у висотці "Кварцу", оф.603. Дуже задоволена роботою майстра. Канва натягнута рівно, без хвиль, стики багета акуратні, паспарту вирізане ідеально. Дуже радує вибір паспарту і багетів у "Алесі". Паспарту в основному нейтральних, пастельних тонів - безліч відтінків, які не відволікатимуть уваги глядачів від основного - вишивки! Багети різноманітні - від широких "під золото" до мінімалістичних, - реально великий вибір. Майстер уважний, допомагає вибирати, орієнтується в асортименті, радить як краще підібрати. У "Алесі" ріжуть фігурні паспарту, роблять подвійні і зі сліпами. В асортименті є навіть оксамитові паспарту. Сьогодні майстер передзвонив і повідомив, що отримав нові зразки. Багатьом подобається, коли картина не відстає від стіни і багет і задня стінка готової оформленої роботи співпадають. Саме так мені і оформили. Ціни на багети і паспарту радують. Співвідношення ціна-якість оптимальне!
Свою картину отримала повністю запаковану і з захисними кутиками з картону на багеті. Ось іще не розпакована робота 


Моє пробне оформлення на 5+!
І у зв*язку з цим поспішаю Вам повідомити, що я домовилася про постійну знижку 10% для учасниць нашого клубу на оформлення вишитих робіт у "Алесі". Для цього власник майстерні виготовив для нас дисконтні картки, які я роздам учасницям клубу на наступній зустрічі - по одній на руки.
Усім хорошого настрою!


І ще додам... ось тут, у каталозі наших статей можете подивитися, як правильно підбирати оформлення, приміряти багети і паспарту до своєї роботи у віртуальній багетці, а також почитати, як підготувати вишиту картину до оформлення.
Переглядів: 1338 | Додав: Home_Fairy | Теги: Буковина, Чернівці, багетка, клуб, знижка, Буковинський клуб сучасної вишивки, оформлення вишивки, багетна майстерня, багет, вишивка | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Нове на форумі

Допоможи проекту, просто відправ
SMS-відгук про наш сайт!

SMS.копилка


Календар

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Ви вишиваєте на замовлення?
1. Ні. Але можу подарувати родичам, друзям, близьким
2. Іноді трапляється
3. Ні, не було нагоди
4. Постійно! Це мій другий заробіток
5. Вишиваю лише на замовлення
Всього відповідей: 62

Дружні проекти





Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0