[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Мережа клубів сучасної вишивки "Вечорниці" » Міжклубівський базарчик » Спільні закупки для усього клубу! (приймаються списки лише від модераторів!)
Спільні закупки для усього клубу!
Home_FairyДата: Вівторок, 09.08.2011, 19:42 | Сообщение # 1
Душа форуму
Группа: Адміністратори
Награды: 8  +
Репутация: 9
Статус: Offline
Увага, задля отримання знижок у наших спонсорів для усіх клубів мережі, пропоную тут збирати централізовані списки того краму, який нам потрібен. Списки товарів для закупівлі приймаються лише від модераторів Львівського та Івано-Франківського клубів. Окремі заявки учасниць клубів не розглядатимуться. Учасниці Буковинського клубу залишають свої замовлення у відповідній темі. Учасниці Львівського клубу - формують списки тут.. Учасниці Івано-Франківського клубу - у цій темці.

Отож учасниці клубу надають списки того, що їм потрібно придбати своїм координаторам: Галині Матвіїв та Валерії Ковач. Ті, у свою чергу, пишуть їх у цій темі.
Я від імені усього загалу раз на місяць роблю замовлення на ім*я клубу "Вечорниці" з заявленими знижками. Про дату відправлення замовлення писатиму у цій темі. Оплату замовлень роблять координатори відповідних клубів після того, як інтернет-магазин порахує вартість замовлених товарів зі знижкою і виставлять рахунки. Про це я одразу ж повідомлю через е-мейл чи смс-кою.
Отримувати посилки будуть координатори клубів.

Ми наразі маємо знижки у магазині "Вечорниці" - 7-10% (в залежності від товару)+безкоштовна доставка і сьогодні стало відомо, що магазин "Овечка" вирішив надати нашій мережі клубів знижку 5%. smile
Вдалих покупок!


Як вставити фото в повідомлення?

 
Форум » Мережа клубів сучасної вишивки "Вечорниці" » Міжклубівський базарчик » Спільні закупки для усього клубу! (приймаються списки лише від модераторів!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: